Nyeste artikler
Se alle
Luna fra 'De unge mødre': I hele den her proces jeg har gennemgået har jeg erfaret at jeg ikke gider at skabe forventninger til bestemte ting på bestemte tidspunkter, fordi at det giver et unødigt pres mod mig selv og kan skabe en negativ følelse for mig selv. Men jeg håber da på at 2020 bliver et godt år for mig som det har været i 2019, og at mit liv egentlig blot fortsætter som det kører lige nu. (Foto: Janus Nielsen)

SAY WHAT! Søger ‘De unge mødre’-stjerne sugardating?

'De unge mødre'-deltageren er igen blevet misbrugt på nettet, hvor en har brugt hendes navn og billede til at rådgive om sugardating.

Det var en noget undrende Luna Munk, der pludselig modtog en besked fra en kvinde, hun ikke kendte.

– Hej Luna, det er mig fra SD-gruppen, jeg har lige nogle spørgsmål, lød beskeden, som ‘De unge mødre’-deltageren har fortalt DR om.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud: Købte jeg min datter for 500 kroner?

SD stod for sugardating, og Luna blev klar over, at hun havde ageret ekspert i en hemmelig Facebook-gruppe for sugardatere – eller, det var der i hvert fald en, der havde gjort, og personen havde brugt den unge mors fulde navn og billede.

Hele fem kvinder endte med at skrive til ‘De unge mødre’-deltageren, og Luna måtte forklare dem, at det altså ikke var hende.

– Jeg forklarede pigerne, at det ikke er mig, og der er ingen hard feelings. Men det er da meget grænseoverskridende, og jeg er da bange for, om nogen har set det og tænker, at jeg sugardater. Det er hele den her følelse af, om folk tror på det og får et forkert billede af en, og om der er mere, jeg ikke kender til, siger Luna til DR.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne kaster sig ud i stort projekt – og du er inviteret med

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Luna give slip på sin dystre fortid.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagerens hårde afsløring: Sådan reagerede datteren

Hundredevis af dickpics

Det er langt fra første gang, at Lunas navn og billede bliver misbrugt på datingsider. Tidligere har ‘De unge mødre’-deltageren fortalt Realityportalen om episoder, hvor hun er blevet misbrugt på både scor.dk og dating.dk, og det er altså ikke stoppet siden da. Hun ved dog ikke, hvem der står bag.

– Jeg tror, det er en eller flere personer, som gerne vil udnytte mig og snakke dårligt om mig. En, der vil sætte mig i et dårligt lys, som keder sig og kan skabe drama på min bekostning. Det er meget ubehageligt og langt over grænsen, siger Luna til DR.

Til mediet fortæller hun også, at hun ofte modtager grove beskeder og intime billeder.

– De skriver bare alt muligt grænseoverskridende og grimt til mig, kalder mig pædofil, fordi jeg har fortalt offentligt, at jeg har ammet mine børn i nogle år. Og de spørger, om vi skal dyrke sex. Og så får jeg rigtig mange dickpics tilsendt. Jeg har ikke tal på hvor mange, over hundrede, siger Luna og uddyber:

– Det er så akavet, for nogle gange sidder jeg i en bus og åbner min Snapchat, og så kommer der sådan et dickpic op. Det kan andre eller mine børn jo se, hvis de kigger på min skærm.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.