Nyeste artikler
Se alle
Foto: James Thisted

SE BILLEDERNE: Blachmans nye babyliv

Det er ikke altid nemt at være nybagte forældre.

Thomas Blachman, 56, er vant til ubesværet at jonglere med ord, når han som ‘X Factor’-dommer giver deltagerne sit besyv med på vejen. Men nu har han fået en spritny barnevogn, som skal håndteres i hverdagen udenfor tv-skærmen, og det er ikke nær så ubesværet.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR

Som mange nybagte fædre har Blachman påtaget sig tjansen som ham, der sørger for, at barnevognen bliver foldet sammen og kommer ind i bilen, når han og kæresten, 32-årige Julia Werup har været ude at promenere deres nyfødte søn Zac.

Forleden var den lille familie ude at hygge sig sammen på Istedgade på Vesterbro i København, inden de nåede hen til sidevejen, hvor Blachmans Tesla holdt parkeret.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for søns trivsel

Her tog Julia sig af sønnen, mens Blachman blev overladt til arbejdet med at få barnevognen pakket sammen og stuvet ind i den dyre bil. Og der skulle bakses en del, før Blachman fik foldet sønnikes køretøj sammen, så den kunne passe i bilen. Til sidst lykkedes det dog, så han kunne sætte sig bag rattet og køre familien hjem.

Se billederne af familieturen i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.