Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Michael Stub)

SE BILLEDERNE: Dansk realitybabe er blevet gift

Den lykkelige realitybabe blev i weekenden gift med sin kæreste.

Liv Martine fra ‘Den store bagedyst’ er en lykkelig kvinde i disse dage, og det er til at forstå. I weekenden blev hun nemlig gift med kæresten, Mads. Det fortæller realitybaben på Instagram.

– Jeg er tom for ord! Jeg ved ikke, hvor jeg hverken skal starte eller slutte. Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget lignende! Jeg er blevet gift med verdens mest fantastiske og vidunderlige menneske, skriver hun og fortsætter:

– Tak, skat. Jeg glæder mig til at dele resten af mit liv med dig! Tak, fordi jeg må være din kone. Vi havde den bedste dag i vores liv med alle de mennesker, som betyder allermest! Jeg er i en rus af kærlighed, og her bliver jeg længe, jubler hun.

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe skal skilles efter to år

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Heidi slog en stor prut midt under datterens bryllup.

LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Bagedyst’-dommer sexafpresset

Liv Martine har tidligere fortalt, at brylluppet ikke blot blev en intim fest med de nærmest.

– Ja, det bliver en stor fest! Det var ikke meningen, men sådan kan det jo gå, lød det med et grin tilbage i april.

Nu er festlighederne afsluttet, og det tyder altså på, at det hele gik helt efter planen.

,LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-stjerne ramt af kræft under optagelserne

Herunder kan du se de to billeder, som Liv Martine har delt på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Man drømmer altid om en hel særlig slags bryllupsbilleder, men at det blev så fuldstændig overperfekt er SLET ikke til at forstå!!! 😭❤️❤️❤️ Vi havde en drøm om det vilde Vesterhav og den ruskende regn!! Og se lige her folkens 😱 Vores fuldstændige vanvittige fotograf @lasse_egeberg har sendt et lille sneakpeak på vores billeder! 😭😭❤️ Tror I liiiiige det her billede skal printes i meget, meget stort og i glas og ramme her på Bækkelund?? Øhhh det tror jeg nok lige! 🙌🏻🙌🏻 Spørg lige om det var fuldstændig vidunderligt, vildt, skørt, vanvittigt og fyldt med masser kærlighed, da vi stod i regn og blæst langs vores Vesterhav!! Jeg svæver på en sky og jeg græder stadig 24/7 af ren LYKKE! Jeg fatter ikke, at ham der, han er min for evigt!! ❤️😱 Som jeg sagde i min tale, du er som på film! Pladderromantik ja, men det her eventyr med dig skat, det er så uvirkeligt! Jeg elsker dig 🌼

A post shared by Liv Martine (@livmartine) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.