Nyeste artikler
Se alle
Børn fra Danmarks kommuner fejrer H.M. Dronningen. Christiansborg Slot (foto Keld Navntoft/Kongehuset)

SE BILLEDERNE: Dronningen fejret i børnehøjde

Majestæten modtog i sidste uge en forsinket fødselsdagsgave fra ti børn, der havde malet et væld af kreative malerier.

Et væld af malerier i flotte, stærke farver mødte dronning Margrethe, da hun tirsdag i sidste uge blev fejret på Christiansborg Slot. Dronningen blev mødt af ti forventningsfulde børn, der var blevet særligt udvalgt til at overrække den forsinkede fødselsdagsgave i anledningen af hendes 80-års fødselsdag d. 16. april.

Det var 3.klasse-elever fra samtlige af Danmarks 98 kommuner, der var gået sammen om at lave de mange kreative malerier, som dronningen grundet coronavirus, først fik overrakt præcis to måneder efter, at hun oprindelig kunne fejre sin store dag.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian fylder 20 år i dag: Sådan skal jeg fejre det

Udover kunstværker bød dagen også på fællessang ført an af Sigurd Barrett, ligesom videoopkald gjorde det muligt for børn rundt omkring i Danmark at lykønske og tale med dronningen.

På trods af at majestæten måtte vente på at blive fejret, så var det bestemt ventetiden værd bedømt ud fra det store, glade smil, hun havde på hele dagen igennem.

LÆS OGSÅ: Bendtner efter familiekonflikt: Sådan er forholdet til min mor i dag

LÆS OGSÅ: Laura og Isse skaber drømmen uden programmet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.