Nyeste artikler
Se alle
Tilbage i april i år ringede kirkeklokkerne, og Hannah Melissa og René Bæk sagde ja til hinanden efter fem års forlovelse. Det er næsten lige så lang tid, som de to har dannet par, for Hannah Melissa vidste allerede efter få måneders forhold, at René var den mand, hun ville tilbringe resten af livet med, og efter kort tid faldt hun derfor på knæ. Året efter valgte René dog at overraske Hanna Melissa i store ‘De unge mødre’-talkshow for at fejre programmets ti år på skærmen, hvor det var ham, der faldt på knæ og stillede det store spørgsmål for rullende kameraer. Kærligheden blev så forseglet tidligere i år, hvor Hannah Melissas far rejste fra Serbien til Danmark for at følge hende op ad kirkegulvet på den store dag. Efter et halvt års ægteskab blev parret dog skilt i sidste måned. Den unge mor var ikke meget for at fortælle om bruddet, men afslørede til sidst, at det skyldtes, at ægteparret med ægtepagten blev ramt af den gensidige forsørgerpligt, hvilket betød, at Hannah Melissa ville få 8.000 kroner mindre udbetalt af kommunen om måneden. Derfor svarede parret heller aldrig klart på, om de stadig var sammen trods den økonomiske skilsmisse (Foto: Krestine Havemann).

SE BILLEDERNE: Hannah Melissa og René er blevet gift

'De unge mødre'-parret kan endelig kalde sig mand og kone.

Hannah Melissa og René Bæk kan langt om længe kalde sig mand og kone. Lørdag sagde ‘De unge mødre’-parret nemlig ja til hinanden og blev gift foran venner og familie. Det skriver den unge mor på Facebook.

– Så vi fik vi endelig sagt ja til hinanden! Og de mest fantastiske øjeblikke i mit liv er blevet foreviget! Tak til alle jer, der ville være med at fejre os! Og specielt tak til min far og to bloody bridemaides, skriver Hannah Melissa.

I ‘De unge mødre’ så seerne, da René og Hannah Melissa rejste til Serbien, hvor René bad den unge mors far om tilladelse til at fri til Hannah Melissa. Den tilladelse fik han naturligvis, og kort før bryllupsdagen kom faren selv til Danmark for at være med til vielsen.

– Min far er langt om længe ankommet hos mig for at følge mig op ad gulvet på den store dag. Jeg har de vildeste sommerfugle i maven.
Snart siger jeg JA til at dele resten af mit liv med verdens mest perfekte og uimodståelige mand! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, René, skrev den unge mor fredag på Facebook.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa efter psykopati-diagnose: Jeg vil ikke miste mine børn

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har slået René

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da René friede for åben skærm til Hannah Melissa.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet 

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Forlovet i fem år

Det er efterhånden fem år siden, at Realityportalen kunne fortælle, at ‘De unge mødre’-parret Hannah Melissa Ginic og René Bæk skulle giftes. Den unge mor var ikke i tvivl om, at han var manden, hun ville tilbringe resten af sit liv med, og derfor gik hun på knæ efter få måneders forhold.

René ville dog ikke snyde Hannah Melissa for en romantisk gestus, og da der året efter var det store ‘De unge mødre’-talkshow for at fejre programmets ti år på skærmen, gik René på knæ for rullende kameraer.

Siden har brylluppet af forskellige årsager flere gange været udskudt, men i weekenden kom den store dag så endelig, og ‘De unge mødre’-parret kan nu kalde sig mand og kone. Sammen har de børnene Molly, Dexter og Hailie, mens den unge mor har datteren Cecilya fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa har forsøgt selvmord

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa hævnede sig på ekskæreste med nøgenbilleder

Herunder kan du se de billeder, som Hannah Melissa har delt:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.