Nyeste artikler
Se alle
Kronprinsfamilien i Verbier januar 2020. (Foto: Anthon Unger. )

Frederik og Marys hemmelighed: Se deres hus i Verbier

Når kronprinsfamilien de næste måneder skal opholde sig i Verbier, bliver det med et velkendt hus som base.

Opholdet i Verbier bliver i vante rammer for Kronprinsfamilien. I de tre måneder, de er i byen i forbindelse med børnenes semester på den internationale skole, bor de i det hus, som de ejer i den schweiziske Alpe-by og som i årevis har været rammen om deres traditionsrige vinterferier.

SE BILLEDERNE: Kronprinsfamilien klar til nyt liv i Schweiz

Det fortalte kronprins Frederik mandag morgen, da han sammen med kronprinsessen, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine mødte HER&NU og de øvrige inviterede medier, inden børnene skulle have første skoledag.- Vi kommer til at bo i det hus, vi har boet i i 10 år. Det er et hus, vi har erhvervet for mere end 10 år siden. Det er lidt et hjem, vi kender, sagde kronprins Frederik.

LÆS OGSÅ: Efter vanvidsprogram: Nu trækker Mary stikket

Dermed bekræftede han den oplysning, som HER&NU allerede i november forelagde Kongehuset. På det tidspunkt afviste man dog at svare, da det var et spørgsmål af privat karakter.

Huset, der er købt lige efter finanskrisen, var ifølge HER&NU’s informationer ikke i nogen særlig god stand ved overtagelsen, hvilket også gjorde, at prisen var overkommelig i forhold til de store chalets, som skisportsbyen ellers er kendt for.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary overrasker: Smider vielsesringen

Chalet til 130 millioner

Her ejer den engelske prins Andrew for eksempel et chalet til 130 millioner kroner med den danske finansmand Lars Tvede som en af sine naboer.

Kronprins Frederik vil være sammen med familien de første par uger af det tre måneder lange ophold i Verbier, da han i Schweiz skal overvære ungdommens Vinter-OL i Lausanne. Og så er det ellers planen, at han skal hjem til Danmark og passe sine officielle pligter, mens kronprinsesse Mary tager sig af børnene.

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

– Vi savner altid hinanden, når vi er væk fra hinanden, sagde kronprinsesse Mary ved pressemødet.

– Det gør vi, tilføjede kronprins Frederik.

– Men det er en fælles oplevelse, vi er ude på og den betingelse, det har, slog Mary fast, inden hun og Frederik sammen med børnene satte kursen mod skolen Lemania-Verbier International School.

I galleriet øverst i artiklen kan du se familiens hus i Verbier. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.