Nyeste artikler
Se alle
(Foto: All Over)

SE BILLEDERNE: ‘Jersey Shore’-stjerne gift

Jenni "JWOWW" Farley og Roger Mathews sagde ja til hinanden i weekenden, men det var ikke den eneste gode nyhed, de kom med.

Det var ikke en succes fra starten, da Jenni “JWOWW” Farley og Roger Mathews mødte hinanden, mens Jenni var med i MTV-programmet ‘Jersey Shore’. Men siden er det gået i den rigtige retning for parret.

I sidste weekend sagde de så ja til hinanden foran 325 gæster til et stort og flot bryllup. Det skriver In Touch.

– Det var mere, end jeg overhovedet havde turdet drømme om. Min pr-agent, Robyn Santiago, har arbejdet så hårdt på dette i det sidste år, og det var på grund af hende og resten af holdet, at det var en drøm, der gik i opfyldelse, siger hun til mediet.

 

 

 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Jersey Shore-stjerner er blevet gift

Gravid igen

Men der var i den grad også en overraskelse til en stor del af de mange gæster. Ægteparret kunne nemlig også afsløre, at JWOWW i øjeblikket er gravid med parrets andet barn. – Jeg skal være storesøster!! havde ægteparret skrevet på dette store billede, som de præsenterede for forsamlingen.

– Vi glæder os så meget. Det var virkelig svært at holde det hemmeligt, men det var helt fantastisk at dele den, siger Jenni til In Touch.

LÆS OGSÅ: ’Jersey Shore’-stjerne viser sin smalle talje frem

Snooki var brudepige

Vielsen foregik naturligvis ikke uden vennerne og veninderne fra ‘Jersey Shore’, og den omdiskuterede reality-stjerne Nicole “Snooki” Polizzi var brudepige.

– Jeg er helt vild med min brudepigekjole, afslører hun på sin Instagram-profil, hvor hun også har delt et billede fra festen.

 

  I was obsessed with my bridesmaid dress!!! ?   A photo posted by Nicole “Snooki” Polizzi (@snookinic) on

 

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: ‘Teen Mom’-pornostjerne fejrede fødselsdag i bikini

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.