Nyeste artikler
Se alle
Foto: Per Arnesen/TV2

SE BILLEDERNE: Kendt vært går nøgen på scenen til Zulu Awards

Der blev vist RIGTIG meget hud ved aftenens Zulu Awards.

Aftenens Zulu Awards bød på underholdning i flere forskellige varianter. Den variant, der nok kommer til at stikke mest ud, var også en atypisk en af slagsen: ‘Date mig nøgen’-værtinden Ibi Makienok, der skulle præsentere prisen for ‘Årets lyd’, indtog nemlig scenen uden en eneste trevl på kroppen.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk

Hun trådte splitterravende nøgen ud af det velkendte bur fra programmet ‘Date mig nøgen’ og proklamerede, at gul ikke var hendes farve, mens publikum brød ud i jubel og gav Ibi stående klapsalver.

– Jeg står her for at sige noget til alle dem, der har krops-issues, forklarede Ibi og fortsatte:

– Men måske særligt alle de unge kvinder derude, der er usikre på deres kroppe. Gør med din krop, hvad fanden der passer dig. Du er smuk, og du er unik!

LÆS OGSÅ: Makienok sletter alle spor efter Ibi

Gangster’s paradise

Forinden Ibis kulørte entré havde komikeren Melvin Kakooza optrådt med det gamle nummer ‘Gangster’s Paradise’, og det havde Ibi også en kommentar til:

– Melvin, hvis du er i tvivl om, hvor ‘gangster’s paradise’ er, så er det fucking lige her, råbte værtinden kækt og pegede på sit nøgne underliv.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne chokerer: Nøgenmodel

Herefter inviterede Ibi samtlige deltagere fra ‘Date mig nøgen’ til at indtage scenen sammen med hende, så de i fællesskab kunne uddele prisen for ‘Årets lyd’, der gik til P3-radioprogrammet ‘Curlingklubben’.

Se billeder af Ibi herunder:

Ibi Makienok til Zulu Awards. Per Arnesen / TV 2 Danmark
Ibi Makienok og ‘Date mig nøgen’-castet til Zulu Awards. Per Arnesen / TV 2 Danmark

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i chok efter lejlighedskøb: Fremmed mand flytter ind

LÆS OGSÅ: UH! ‘X Factor’-stjerne klar til Melodi Grand Prix

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.