Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

SE BILLEDERNE: Legendarisk ‘Paradise’-hunk er blevet far

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager er blevet far, efter hans kæreste i starten af august fødte en pige.

Der var store nyheder hos Michael Lange, der medvirkede i ‘Paradise Hotel’ i 2009 og igen i reunion-sæsonen i 2012, da han i april afslørede, at han skulle være far sammen med sin kæreste, Emma Janerka.

Parret ventede sig en lille pige, der var sat til at komme i starten af august, og det var lige præcis, hvad der skete. Sommerens sidste måned var kun lige gået i gang, da Emma fødte en sund og rask pige. Det afslører hun på Instagram, mens Michael også deler de glædelige nyheder på Facebook.

– Vi kan med stor glæde og begejstring fortælle, at vi den 1. august klokken 08:07 blev forældre til den dejligste lille pige, skriver ‘Paradise Hotel’-deltageren og fortæller, at parret er rigtig glade.

– Hun er så fantastisk, og vi ser frem til at være de bedste forældre for hende. Vi elsker hende allerede så meget. Det er magisk, hvor stor en lykke, hun allerede har givet os.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne: Programmet kostede mig min uddannelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-finalist har mødt en ny fyr

“Hun skal hedde Penelope”

Den lille pige har fået navnet Penelope. (Foto: Privat)

Michael Lange bekræfter fødslen over for Realityportalen, og han afslører, at den nyfødte pige har fået et navn.

– Ja, vores datter hedder Penelope, siger Michael og fortæller, at det ikke krævede de store diskussioner at nå frem til det.

– Vi tog ikke lang tid om at blive enige om navnet til vores lille pige, efter hun blev født, da vi begge synes, at Penelope er et smukt og meget specielt navn, siger han.

I galleriet over artiklen kan du se flere billeder af den nyfødte pige og det lykkelige par.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.