Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har født

Realitybaben og kæresten har fået et ekstra medlem i familien.

Det var en lykkelig Anna Katrine Hvenegaard, der i starten af marts afslørede over for Realityportalen, at hun ventede sit første barn.

– Det er spændende at skulle være forældr. Man har nogle tanker og forventninger til sig selv, hinanden og det hele. Lige nu er tanken dog også lidt nervepirrende – det her lille menneske er afhængigt af Mikkel og mig. Vi skal sørge for, at han lærer alle livets ting. Det er LIDT skræmmende, men så dejligt, sagde hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-par har fundet sammen igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Casper afslører: Vi har haft sex

Den lille dreng var sat til at komme til verden den 18. august, men så længe kunne han ikke vente. Torsdag eftermiddag meldte han nemlig sin ankomst, fortæller den lykkelige ‘Paradise Hotel’-deltager på Facebook.

– Den 15/08 kl. 16.56 kom denne her 3110 gram, 50 centimer klump kærlighed til verden. Mor, far og ikke mindst den lille dreng har det godt! Vi er høje af lykke, jubler Anna Katrine.

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Herunder kan du se det opslag, hun har delt:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitystjerne med i ‘Luksusfælden’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.