Nyeste artikler
Se alle
De seks finalister (Foto: Janus Nielsen)

SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-deltagers datter er blevet døbt

En velkendt 'Robinson'-finalist holdt i weekenden barnedåb for datteren.

Det var en lykkelig Sanne Juul Bojko, der tilbage i november kunne afsløre, at hun var blevet mor til to. Den 31-årige ‘Robinson’-finalist fra 2016 og kæresten Jon Sarring, 33, der i forvejen har sønnen Matti sammen, blev nemlig forældre til en lille pige, Maja.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er klar til ‘Robinson Ekspeditionen’

Det første halve år som familie på fire er nu gået, og i weekenden fik lille Maja officielt sit navn:

LÆS OGSÅ: Så lang tid gik der, før Mathias og Trine blev rigtige kærester

– Barnedåben af Maja var i søndags, og det gik bare super godt. Hun opførte sig simpelthen så eksemplarisk, og alt gik som smurt. Hendes fulde navn blev Maja Juul Bojko Sarring. Det går simpelthen så godt i vores lille familie, og jeg kunne ikke være lykkeligere, fortæller Sanne, men indrømmer dog også, at det er hårdt at være mor til to:

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor blev ‘Paradise’-vinderen afsløret før tid

– Det har været en kæmpe omvæltning og virkelig hårdt at gå fra et barn til to. Faktisk meget hårdere end forventet. Maja har ikke været den nemmeste baby, og søvn har været overvurderet. På den anden side vil lykken ingen ende tage. Maja er også nået en alder nu, hvor hun er blevet sjov at lege med for Matti. Hun forguder sin storebror og trækker sig rundt på gulvet efter ham, og han synes, det er det sjoveste at få hende til at grine. Matti har taget familieforøgelsen rigtig pænt, men jeg har også en blæksprutte af en mand, der virkelig har taget det tunge læs for at gøre det hele nemmere. Det gælder både det huslige, madlavning og at give Matti masser af opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin

Selvom Sanne nu er mor med stort M, afviser hun ikke, at hun kan finde på at lave tv i fremtiden, hvis det rigtige program byder sig. Hun synes nemlig, det var en rigtig sjov oplevelse at medvirke i ‘Robinson Ekspeditionen’.

Se billeder fra barnedåben og af Sanne og hendes familie øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

SAY WHAT: Populær paradiso har spillet på fodbold landsholdet

LÆS OGSÅ: Reality-divas hårde døgn: Mand og datter indlagt

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.