Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

SE BILLEDERNE: Sådan ser realitybabe ud efter omfattende operation

Det er lidt under fire måneder siden, at realitybaben for alvor var under kniven.

Den 13. september 2018 lagde Rikke Chili, kendt fra ‘For lækker til Love’ og ‘Divaer i junglen’, sig under kniven for at få foretaget en operation af sine bryster samt en fedtsugning af hele kroppen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse er tilbage på skærmen

Det er efterhånden lidt under fire måneder siden, og nu kan realitybaben begynde at se, at der virkelig er sket en forskel.

– Jeg er lykkelig for resultatet. Jeg har virkelig fået min drømmeform. Lige nu gælder det bare hård træning – og af samme grund, har jeg fået en personlig træner. En fedtsugning former kroppen, men gør den jo ikke fit og “lækker”. Mange af de genstridige fedtceller, jeg havde, er blevet fjernet, og jeg har derved meget svære ved at tage på i de områder igen. Det er lidt en misforståelse, at der skal ske en masse med vægten efter en fedtsugning. En fedtsugning får man for at forme kroppen og ikke for at tabe sig. Derfor kan en fedtsugning på bare 500 ml give det vildeste resultat, og derfor er vægten også lidt irrelevant, når det kommer til en fedtsugning, fortæller hun til Realityportalen.dk og tilføjer:

– Det skal siges, at jeg tog en del på op til operationen, fordi jeg bare gav los og gik amok, og så var der også nok fedt, som min kirurg kunne bruge af.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par jubler: Vi skal være forældre!

Rikke Chili giver den for alvor gas i fitness, men hendes træner har også hjulpet hende med at få styr på kosten, og dét har givet resultater.

– Jeg har ikke oplevet sult, som jeg førhen har gjort, når jeg skulle tabe mig og blive fit. Jeg har tabt mig lidt over fire kilo på den halvanden måned, vi har trænet sammen, og jeg har ikke følt, at det har været ulideligt. Det er ret imponerende, synes jeg, siger hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realitybabe i vild forvandling

Ligeglad med andres meninger

Realitybaben er klar over, at det ikke er alle, som vil have forståelse for, at man gennemgår så omfattende en operation for at opnå sin drømmekrop, men det har Rikke Chili ikke så meget tilovers for.

– Jeg ved, hvordan nogle mennesker har det med kosmetiske operationer, men jeg er lykkelig for min krop, og når alt kommer til alt, så er det dét, der betyder noget for mig og ikke andres meninger, holdninger og overbevisninger om mig og min krop, siger Rikke Chili og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitybabe afslører: Jeg har mødt en fantastisk mand

– Hvorfor skal jeg stille mig tilfreds, når jeg kan blive lykkelig og nyde det jeg ser i spejlet hver eneste dag? Jeg er så glad for resultatet, og jeg er virkelig imponeret over min kirurgs arbejde. Jeg havde ALDRIG troet, at jeg nogensinde ville blive så glad for min krop.

Selvom træningen og den sunde kost til tider har været en kamp, planlægger Rikke Chili at fortsætte sit hårde arbejde.

Du kan øverst set billeder af Rikke Chili fra før og efter operationen. 

LÆS OGSÅ: Sy Lee i nyt tv-program med søstrene Klæstrup: Jeg er så spændt

LÆS OGSÅ: WOW: Kim og Kanye venter barn nummer fire

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er premieredatoen på ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.