Nyeste artikler
Se alle
Sif og Mathias (Foto: TV 2)

SE BILLEDERNE: Sif og Mathias fortsætter ’Nybyggerne’ på Instagram

Hvis du gerne vil se endnu mere til Sif og Mathias, er der godt nyt.

I øjeblikket kan vi hver onsdag følge de tre ‘Nybyggerne’-par, når de giver den gas med at bygge deres huse i TV 2-programmet. Meget er dog klippet fra af parrenes arbejde, når afsnittene ruller over skærmen, og derfor har Sif og Mathias nu sørget for, at de mange interesserede seere kan følge parret på helt tæt hold, hvis de ønsker det:

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

– Vi har begge to en Instagramprofil, hvor man kan komme med os om bag kameraet. Selvom vi blev filmet mange timer i døgnet, så er der ikke plads til alle vores processer i ét program. De bliver nødt til at klippe en masse materiale fra, så jeg er så glad for de billeder og film, som vi prioriterede at tage, selvom tiden tikkede derud af, fortæller Sif til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mads og Ida afslører: Vi starter en virksomhed sammen

– Jeg håber, at min Instagramprofil, lesifre_design, kan være med til at inspirere andre kvinder til at gå i gang med saven, hammeren og gør-det-selv projekter. Jeg oplever, at folk gerne vil indrette og bygge, men at de synes, det er svært at komme i gang. Så hvis jeg kan være med til at sætte et eller andet i gang, så synes jeg, at det i sig selv er inspirerende.

– Mathias har også åbnet sin Instagram for, at folk kan komme ind og følge ham, og han lægger også billeder op af tiden fra ’Nybyggerne’. Han er aktiv på den del, hvilket vi ikke troede, han ville. Men han synes, det er vildt sjovt, tilføjer hun.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2 og følg Sif på hendes Instagram-profil HER!

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.