Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

SE BILLEDERNE: Ung mor har født for tredje gang: Sådan gik fødslen

I slutningen af juni blev Kamilla Skov mor for tredje gang, da hun fødte en sund og rask datter. Nu fortæller hun, hvordan fødslen og den første tid som mor til tre er gået.

En hård graviditet fik endelig sin afslutning for Kamilla Skov, da hun den 27. juni fødte en sund og rask datter på 2690 gram og 49 centimeter. Det bekræfter den lykkelige ‘De unge mødre’-deltager over for Realityportalen, og hun løfter sløret for, hvordan fødslen forløb.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

– Det gik rigtig godt. Jeg fik hindeløsning den 26. omkring klokken 21. Så fik jeg veer om natten, men de gik i sig selv igen. Men så den 27. klokken 16:30 fik jeg rigtige veer – jeg havde haft nogle kraftige plukveer hele formiddagen/middagen – og så kom hun ud lidt over klokken 21. Jeg havde presseveer i 17 minutter. Så nemt og hurtigt, siger hun.

Den unge mor havde to gange tidligere været igennem en fødsel – senest sidste år, da sønnen Liam kom til verden. Denne gang gik det dog bedre.

– Denne fødsel var bedre end med Liam. Jeg havde nemmere ved at komme igennem mine veer, og jeg var bedre forberedt. Jeg satte stille musik på og lyttede til teksten under hver ve. Det fungerede bare så godt, fortæller en glad Kamilla.

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det første glimt, som seerne fik af Kamilla.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Nemmere end de første gange

Det var dog ikke kun fødslen, der var nemmere end anden gang. Også tiden lige efter fødslen er gået bedre, end da sønnen kom til verden for godt 14 måneder siden.

– Det er nemmere denne gang, end det var at blive mor til to. Men jeg tænker, at det også er, fordi Liam ikke er så gammel. Det var rigtig hårdt at få Liam, da det var seks år siden, jeg sidste havde en baby, siger Kamilla og fortsætter:

– Men det er selvfølgelig stadig hårdt, da Liam ikke kan gå endnu, så det er lige med at finde en god rytme. Men jeg elsker at være mor til tre. Det er absolut den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Kunne ikke være bedre

For Kamilla var det dog lidt hårdt, at Stephen var nødt til at tage på arbejde om fredagen – dagen efter fødslen – da han ikke har barsel.

– Men han har dog lige haft en uges ferie. Ja, okay, vi har haft alle tre børn hjemme, så der har ikke været meget tid til afslapning, griner ‘De unge mødre’-deltageren.

Både Liam og Sophia, Kamillas datter fra et tidligere forhold, har taget godt imod det nye familiemedlem, der også vokser helt efter planen.

– Liam har været lidt jaloux og lidt pylret, men det er vist meget normalt. Hun er dejlig nem på trods af lidt mavekneb. Hun har det godt. Hun tog 300 gram på den første uge og var vokset én centimeter. Så det kunne ikke være meget bedre, jubler den nybagte mor til tre.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Herunder kan du se billeder af datteren:

 

View this post on Instagram

 

Han er slet ikke så lille mere 🤨 #søskende #pseudotvillinger #hvorerdenenesteømpe

A post shared by 𝕂𝕒𝕞𝕚𝕝𝕝𝕒 𝕊𝕜𝕠𝕧, 𝔻𝕂 🇩🇰 (@leverpostejsmoar) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.