Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

SE BILLEDET: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har mødt en sød fyr

Nu afslører Mariyah, at hun har mødt en fyr, som, hun synes, er ret sød.

Hvis man den seneste tid har fulgt med på ‘Besat af Bad Boys’-baben Mariyah Samias sociale medier, så har man måske set, at hun har lagt billeder op af sig selv sammen med en fyr.

Nu er spørgsmålet så, om den smukke blondine har fundet den ‘Bad Boy’, der er alt det, hun endnu ikke har fundet i programmet.

– Vi har kendt hinanden i en uge, så det hele er ret nyt. Jeg er glad for ham, og jeg synes, at der er potentiale for, at det måske kan udvikle sig, fortæller Mariyah, da Realityportalen spørger hende, om hun har fået en kæreste.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah i vildt dump af date

De to turtelduer, som altså ikke er kærester endnu, har faktisk haft kontakt i noget tid, men det er først for nyligt, at de for alvor begyndte at tale sammen.

– Vi har vinket til hinanden over messenger sidste sommer, og så havde han skrevet, om jeg havde en fast tatovør. Det, tænkte jeg, var lidt sjovt, for jeg har kun to tatoveringer, men så var han til Kias (som også er med i ‘Besat af Bad Boys’, red.) fødselsdag, og dér snakkede vi faktisk ikke sammen, men så snakkede vi kort sammen den efterfølgende dag, fortæller Mariyah og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

– Om mandagen tog jeg så ned forbi hans tattoo-shop på Vesterbrogade, og så har vi underholdt hinanden lidt siden, så nu må vi se, hvor det bærer hen.

Du kan herunder se et billede af Mariyah og hendes nye flamme. 

(Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz

LÆS OGSÅ: SE HELE KLIPPET: Her bliver Geggo og Cengiz gift

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.