Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

SE BILLEDET: ‘Forsidefruer’-babe viser maven frem

Det er pludselig gået stærkt for den gravide 'Forsidefruer'-babe.

Sidste år afslørede ‘Forsidefruer’-baben Jackie Navarro, at hun havde fået sig en ny kæreste, Rasmus Møller.

De to bor i dag sammen i Nordsjælland, hvor Jackies tre børn, Theodor, Victor og Cherie, som hun har sammen med eksmanden Niels Borger Rasmussen,også bor hver anden uge, mens de den anden uge er hos deres far.

LÆS OGSÅ: Uheldet fortsætter: Sarah Louises søn er kommet alvorligt til skade

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

Til efteråret bliver børneflokken dog udvidet med endnu et barn, når Rasmus og Jackie bliver forældre til en lille pige. Den 22. september har Jackie nemlig termin med hende og Rasmus’ første fælles barn.

–  Vi har ikke fundet et navn endnu, men vi har da snakket lidt, dog ikke bestemt os for noget. Alle er glade, og alle glæder sig. Rasmus er særligt simpelthen så glad. Det er jo hans første barn, og alle børn er jo forskellige, men det er bare noget helt vildt lige med den første. Så han glæder sig så meget, og han sidder hele tiden og googler alle mulige ting. Det er så sødt, fortalte en glad Jackie til Realityportalen.dk tilbage i marts.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming flytter hjem til Danmark og starter modelfirma

Nu er der snart kun to måneder tilbage af graviditeten, og det kan efterhånden ses på hendes fine, voksende mave, at terminsdatoen nærmer sig.

Se smukke gravide Jackie på billedet nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne er gravid: Tvunget til at afsløre nyheden

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.