Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV 2)

SE BILLEDET: ‘Landmand’-stjerne er blevet far for anden gang

En tidligere 'Landmand søger kærligheden'-deltager kan nu kalde sig far til to.

Jørn Andersen var blandt de medvirkende, da ‘Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen i 2015. Her fandt han kærligheden med Maria, der rykkede ind på gården med sin 17-årige datter. Forholdet varede dog ikke ved, men i 2017 smilede kærligheden igen til den i dag 41-årige Jørn.

Her fandt han nemlig sammen med den syv år yngre Carola Thomsen Schmidt, og siden er der sket meget hos parret. Senere samme år flyttede Carola ind hos landmanden sammen med sin nu ni-årige datter, Sofie, og da hun fyldte 32 i sommeren 2017, var der en ekstra gave til hende, da Jørn gik på knæ og friede.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-stjerne har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor

I januar 2018 blev den lille familie udvidet, og Jørgen blev far, da sønnen Emil kom til verden, og i april kunne Jørgen afsløre, at endnu et barn var på vej.

– Det er dejligt. Vi er så glade. Det var planlagt, så vi vidste det næsten med det samme, og vi blev da rigtig glade, sagde ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren dengang.

LÆS OGSÅ: Mødtes i ‘Landmand søger kærlighed’: Nu skal de have barn

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Nu er fire blevet til fem i det sønderjyske hjem:

– Så kom lillebror til verden kl0kken 8:50 i morges ved planlagt kejsersnit. Han vejer 3665 gram og er 53 centimeter lang. Alt er gået fint, og vi har det alle godt, afslørede Carola i går på sin Facebook-profil, og den stolte far kunne efterfølgende bekræfte familieforøgelsen overfor Realityportalen.dk.

SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Landmand søger kærlighed’-parrets søn 

Se det søde billede af den lille ny og de stolte søskende herunder.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’

LÆS OGSÅ: Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.