Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

SE BILLEDET: ‘Love Island’-hunk er blevet pølsemand

En velkendt 'Love Island'-hunk har skiftet tv-og modelkarrieren ud med et job som pølsemand.

I efteråret tonede den 22-årige Michel Christensen frem på skærmen i TV3-programmet ‘Love Island’.

Han fandt dog aldrig kærligheden i programmet, da Julie Paaske og hans forhold i villaen aldrig helt kom til at fungere. Da de to måtte forlade villaen sammen, erkendte de også begge, at forholdet heller ikke ville udvikle sig, når de kom hjem til Danmark, og at de derfor blot ville fortsætte deres relation som gode venner.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida lukker sin virksomhed – og starter en ny

LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Ved ikke, om hun skal beholde barnet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre,’Big Brother’-Amanda fortælle, at hun gerne vil købe en pølsevogn:

Efter hjemkomsten til Danmark har Michel haft en hel del modeljobs, men i øjeblikket har han travlt med noget helt andet:

– Her et billede af mig på arbejde. Ikke det fedeste tænker du måske? Heller ikke mig. Men jeg er mega stolt af mit arbejde, fordi jeg ved, at jeg hjælper den gamle nar, som jeg kalder far! Han er gammel og har dårligt helbred, og jeg føler det min pligt som søn at hjælpe ham, hvor jeg kan. Moralen her er, at du skal huske og ære og elske dine gamle, for en dag er de der ikke længere. Det var lørdagens vise ord. Kom forbi og få en ristet med det hele, skriver Michel på sin Instagram-profil sammen med et billede af ham selv foran en pølsevogn.

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma

– Den står på hovedbanegården, og jeg vil fortsætte fast med at arbejde der det næste stykke tid. Det er meget underholdende til tider, men umiddelbart mere hårdt, end man skulle tro – både fysik og mentalt. Min plan i fremtiden er dog, at jeg stikker til søs på et tidspunkt og håber på at kunne uddanne mig som skibsofficer i fremtiden. Man ved dog aldrig, hvilke muligheder der byder sig undervejs, uddyber han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia jubler: Endelig er jeg i bedring

Se billedet af Michel som pølsemand herunder:

Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.