Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Getty Images)

Se billedet: Lykkelig ‘Teen Mom’-stjerne gift

Den unge mor sagde i weekenden ja til kæresten gennem to år.

Hun blev kendt som Chelsea Houska i MTV-serien ’16 and pregnant’ og siden i ‘Teen Mom 2’, men i weekenden skiftede hun efternavnet ud. Det gjorde hun, da hun blev gift med kæresten gennem to år, Cole DeBoer.

Den unge mor er i øjeblikket gravid med parrets første barn, der kommer til verden i starten af det nye år, og derfor var det et lille, intimt bryllup for de nærmeste. Det afslører hun selv på Twitter.

– Som de fleste af jer allerede ved, så blev Cole og jeg gift i går ved en lille ceremoni, hvor kun vores forældre og søskende var til stede. Næste år, når babyen er her og kan være en del af det, skal vi have vores store bryllup og reception med vores venner og resten af familien, skriver hun.

Brylluppet kommer ikke på tv, selv om MTV var klar til at gå langt for at få lov til at filme. Men det var Chelsea og Cole på ingen måde interesseret i, har hendes far tidligere fortalt.

Mr & Mrs DeBoer ❤️

A post shared by Chelsea DeBoer (@chelseahouska) on

LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld

“Jeg er så taknemmelig”

Parret mødte hinanden i august 2014 og blev forlovet i november året efter, hvor Cole gik på knæ for kæresten. Tidligere i år afslørede Chelsea og Cole så, at de ventede parrets første barn sammen, og den unge mor er mere end lykkelig over den drejning, som hendes liv har taget.

– Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene denne mand, men jeg er taknemmelig hver eneste dag. Cole DeBoer, jeg er mere end stolt over, at jeg snart kan kalde dig min mand, skrev den unge mor på Instagram få dage før brylluppet.

Chelsea har datteren Aubree med ekskæresten Adam Lind, der i øjeblikket er eftersøgt af politiet i hjembyen og ikke har vist den store interesse i sin datter i de senere år. I seneste sæson af programmet så seerne, hvordan Adam droppede far/datter-dansen på Aubrees skole, fordi han skulle til styrketræning. Her var det i stedet Cole, der endte med at tage den syvårige pige med.

LÆS OGSÅ: Rasende ‘Teen Mom’-stjerne bekræfter: Jeg er færdig med programmet!

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper datteren for styrketræning

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.