Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

SE BILLEDET: ‘Paradise’-babe har født

En tidligere 'Paradise'-babe og hendes kæreste er blevet forældre til en lille datter.

Tilbage i maj kunne den tidligere ‘Paradise’-babe Charlotte DelaRosa fra 2016-udgaven afsløre, at hun og kæresten, Mikkel, ventede en lille datter senere i år.

Den 24-årige reality-babe og kæreste købte hus sammen i Agerbæk tilbage i 2016, og de sidste måneder har parret været mere end klar til at få udvidet familien:

LÆS OGSÅ: Et halvt år efter kærestens død: ‘Paradise’-babe har fundet ny fyr

LÆS OGSÅ: Derfor betaler reality-stjerner ikke for botox

– Det går fantastisk hos os i huset i Agerbæk. Vi er kommet godt på plads med det hele. Det hele går stadig forrygende med Mikkel og mig, og det er også derfor, vi har valgt, at det er på tide at udvide familien med andet end vores tre hunde. Vi er rigtig glade for at bo i vores hus i Agerbæk, da det har alt, hvad vi har brug for, og byen er stille og rolig og passer rigtig godt til en lille familie med en god skole og det hele. Jeg arbejder stadig i Elgiganten, hvor min hverdag fungerer rigtig godt med fantastiske arbejdstider, som passer godt til familieforøgelsen, fortalte Charlotte i maj til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt ti kilo

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal giftes

Nu afslører ‘Paradise’-baben til Realityportalen.dk, at deres lille datter er kommet til verden.

– Tirsdag den 17. september klokken 16.32 blev vi forældre til den skønneste lille pige på 3100 gram og 49 cm. Vi har det alle tre rigtig godt og nyder det hvert sekund, fortæller Charlotte på sin private Instagram-profil, som Realityportalen.dk har fået lov til at dele nyheden fra.

Her lægger hun også et billede op af den lille prinsesse, som kan ses nedenfor.

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

Stort tillykke til Charlotte og Mikkel!

Foto: Privat

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Tidligere Miss Paradise er blevet bodybuilder – kan I kende hende?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.