Nyeste artikler
Se alle
Han er næsten ikke til at kende, men sådan så Türker ud, da han deltog i 'Paradise Hotel' i 2012 for første gang (Foto: TV3)

SE BILLEDET: Reality-hunk i vild forvandling

Der er sket en del, siden han tonede frem på skærmen for første gang i 2012.

Tilbage i 2012 medvirkede en 19-årig Türker Alici i ‘Paradise Hotel’. Dengang var han ret meget dømt til at være hotellets solo-fyr, og han endte med at tilbringe det meste af de otte afsnit, han var med, på solo.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

I dag skriver kalenderen 2018, og det er en noget andet Türker, der nu endnu engang medvirker i et realityprogram. Det er dog ret langt luksuslivet på ‘Paradise Hotel’. Türker deltager nemlig i ‘Robinson Ekspeditionen’, når programmet er tilbage den 27. august på TV3. Og det er det en lidt anden Türker, vi får at se, end ham vi lærte af kende på ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

Der er nemlig kommet en del flere muskler på reality-hunken, der også ser ud til at være modnet en del siden ‘Paradise’-deltagelsen.

– Samme person; to forskellige tv-programmer. Den ene er ung og nysgerrig, den anden er selvsikker. Den unge taler, før han tænker – det gør den anden også. De er begge tog glade og nyder livet. Jeg ser frem til et nyt eventyr fra den 27. august, skriver Türker under det billede, han har delt af sin transformation på Instagram.

Du kan se billedet herunder: 

D 

Same person! 2 different tv-shows! The one is Young and curious the other one is self confident! The Young one speaks before he thinks, the other one is doing the same 😂 but both Are happy & enjoying life. 🤗 Looking forward for a new adventure from 27. August 🤪🌴 @tv3dk @paradisedk @robinsonekspeditionen @realityportalen.dk @realityaward @bt.dk – #simplyshredded #tjeamdenkey #bodybuildingcom #benchpres #shredz #shredded #denkeysport #classicphysique #mensphysique #vqfit #ifbb #alphalete #summershredding #instagrambodybuilding #classicbodybuilding bodybuilder #mrolympia #gymlife #gymrat #gymaddict #workoutmotivation #workoutvideo #gymvideoes #workoutideas #fitnessvideoes #fitlife

Et opslag delt af 🇩🇰Youtube Vlogs-TURKER ALICI🇹🇷 (@fitbyturker) den

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Fie Laursen tisser på sig selv

LÆS OGSÅ: Geggo: Alba skal være storesøster, men…

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.