Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Ethan Miller/Getty Images)

SE BILLEDET: Så smuk var Kylie som gravid

Khloé har delt den sødeste kærlighedserklæring til sin lillesøster sammen med et billede af de to med deres gravide maver.

I ni måneder har Kylie Jenner formået at holde sin graviditet hemmelig, og først kl. 22 i går aftes dansk tid bekræftede hun sin graviditet og fødslen af sin og Travis Scotts datter, som kom til verden 1. februar. Selvom vi har set meget fra reality-familien, så må det alligevel være en af de vildeste overraskelser til dato.

LÆS OGSÅ: Vildt Kardashia-krav: Så mange millioner koster det at afsløre Kylies graviditet

Nu er babyboomet i Kardashian/Jenner-familien altså en realitet. Kim Kardashian blev mor for tredje gang 15. januar, Kylie blev mor for første gang 1. februar, og Khloé venter sit første barn til marts. Kylies storesøster Khloé var da også den første af søstrene, der ønskede tillykke på Instagram, og det gjorde hun på en ganske særlig måde.

– Tillykke min søde Kylie! Hvilken fantastisk rejse det har været. Jeg vil savne, at du buler (med babybulen, red.) ved siden af mig. Jeg havde aldrig troet, at vi skulle gøre det her sammen, men det har gjort det hele så meget mere specielt. Gud er fantastisk. Han havde sin plan hele vejen. Jeg elsker dig lille mor, kærlighed fra store mor, skriver Khloé på Instagram til et graviditetsbillede, hvor de to søstre strutter sammen.

LÆS OGSÅ: Gravide Khloé Kardashian vil have fred: Der må være en grænse!

LÆS OGSÅ: Få dage efter fødslen: Kim Kardashian planlægger ny baby

Til billedet har Kim Kardashian svaret, at det er det bedste billede nogensinde, og Kylie svarer med at sende et “Jeg elsker dig” tilbage til sin storesøster. Også den stolte mormor giver sine lykønskninger med på vejen, til trods for at der har været mange spekulationer om, hvad Kris Jenner mente om Kylies graviditet.

– Gud er SÅ god!! Jeg er så begejstret og glad for at kunne byde endnu en lille pige velkommen til vores smukke, evigt voksende familie. Vi er umådelig velsignede, skriver Kris Jenner og reposter Kylie Jenners video fra tidligere, som viser et sammenklip af de seneste 9 måneder, hvor Kylie har holdt sig skjult.

LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk

LÆS OGSÅ: Kylie vender tilbage som mommy-blogger

Se Khloé og Kylies søde billede herunder, og se videoen om Kylies graviditet HER.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Geggo I vild forvandling til ZULU Awards

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.