Nyeste artikler
Se alle
'Vild med dans'-værterne Christiane og Sarah var igen værtspar sammen til 'Charity Catwalk 2020' (Foto: Anthon Unger)

SE BILLEDET: ‘Vild med dans’-værtinde viser kæresten frem

Hun har ikke haft ham med på den røde løber før og har tidligere fortalt, at den slags ikke var noget for ham. Nu viser en strålende Christiane Schaumburg-Müller dog sin kæreste frem.

Endelig viser Christiane Schaumburg-Müller sin nye kæreste frem. Efter den smukke ‘Vild med dans’-værtinde offentliggjorde, at hun havde kastet sin kærlighed over en ny mand, har nysgerrige medier og følgere ventet længe på, at de to ville møde op til et arrangement sammen. Og i fredags kom så dagen, de alle havde ventet på.

Her mødte Christiane nemlig op til Billed Bladets ‘Guldprisen’, og i den anledning havde hun taget kæresten, Daniel Åxman, under armen. Christiane var iført en pink drøm af en kjole fra Carina Grønning og havde matchet den med en pink Chanel-taske, makeup i rosa og pink nuancer og – selvfølgelig – sin nye mand.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i ny skønhedsbehandling: Det kunne koste mig synet

Hun var nomineret til prisen ‘Årets vært’, men måtte se sig slået af ‘X Factor’-værtinden Sofie Linde. Det afholdt dog ikke Christiane i at stråle om kap med alle priserne.

Se billedet af parret herunder:

Christina Schaumburg-Müller og kæresten Daniel Åxman til ‘Guldprisen’ 2020. Foto: ChriChri

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewalds nye hjem: Flytter fra kæresten

LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.