Nyeste artikler
Se alle
Thomas Blachman (Foto: Bo Nymann)

SE HER: Blachmans vilde sommerhus: Sælger luksushytten

'X Factor'-dommeren har tjent knap halvanden million på salget.

Efter blot to år som ejer har Thomas Blachman sat sit luksussommerhus i Tisvildeleje til salg. Huset, som ‘X Factor’-dommeren købte for to millioner kroner i november 2017, kan nu erhverves hos Nybolig Tisvildeleje for 3.495.000 kroner. Det vil give ham en fortjeneste på næsten 1,5 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ udskydes på ubestemt tid

Man får til gengæld også virkelig noget for pengene.

(Foto: Nybolig Tisvildeleje)

Sommerhuset er opført i 2009 i samarbejde mellem arkitekt Tage Lyneborg og billedhugger Bjørn Nørgaard. De 113 kvadratmeter byder på stort alrum og stue med panoramavinduer, loft til kip og flere udgange til terrassen, to gode soveværelser og to badeværelser, hvor det ene er udstyret med både spa og brusenische. Gulvene i hele huset er i blank pudset beton. Derudover er der lavet en åbning til kælderen, der er på hele 85 kvadratmeter og har tre rum.

LÆS OGSÅ: Berørt ‘Robinson’-vinder: Her blev min mor slået ihjel

– Der er et slægtskab mellem arkitektur og billedkunst, som ikke udnyttes tilstrækkeligt i dag. Tidligere var der tradition for et tæt samarbejde mellem arkitekten og kunstneren. Med sommerhuset i Tisvildeleje fik jeg og Tage Lyneborg mulighed for at vise, at denne tradition stadig har sin berettigelse og at samhørigheden fungerer i praksis, har Bjørn Nørgaard sagt om sit arbejde med sommerhuset.

LÆS OGSÅ: Corona-bekymret Blachman: Mine forældre er gamle

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.