Nyeste artikler
Se alle
Tyrolerfest på 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

SE HER: Det skete mellem Marco og Silke efter ‘Paradise’

Der var sød musik mellem Marco og Silke, da hun tjekkede ind på hotellet igen, men hvad skete der, da de var tilbage i Danmark?

I årets ‘Paradise Hotel’ er der utallige ‘Paradise’-par. Et af de nyeste i rækken er Silke og Marco, der fandt hinanden, efter Silke vendte tilbage til hotellet, og Marcos trofaste partner Julie tjekkede ud.

LÆS OGSÅ: WHAT! Philine oppe at slås med paparazzi over nøgenbillede

Men hvad skete der egentlig med Silke og Marco, da de var vendt hjem til Danmark igen? Det kaster det nyeste afsnit af ‘Mit Paradiso Liv’ nu lys over. Både Silke og Marco var nemlig oprigtigt interesserede i hinanden, da de vendte retur til Danmark, men det gode vejr kombineret med bar hud overalt gjorde det svært for især den ene af de to. Og så var Silke heller ikke helt klar over, om Türker vidste, hvad der var sket, efter han forlod hotellet.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe på uheldig date: Han er ikke min type

De fleste paradisoer mødtes sidste år i København for at tage til musik- og festarrangementet ‘Distortion’ sammen. Med fristelser overalt bliver det måske den ultimative test for Silke og Marco – for vil – og kan – man holde sig til hinanden eller ej?

Få svaret i klippene nedenfor:

Hele afsnittet af ‘Mit Paradiso Liv’ er tilgængeligt på Viaplay og Viafree allerede nu.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.