Nyeste artikler
Se alle
Sigmund Trondheim til audition på Wallmans

SE HER: Tidligere X Factor-stjerne til nervepirrende audition

Der skal en del til for at nå gennem nåleøjet på Wallmans.

Sigmund Trondheim, der er kendt fra sin deltagelse i X Factor, hvor han nåede næsten til tops, er fast besluttet på at hans levevej skal være sang og musik. Derfor forsøger han nu at komme gennem nåleøjet på Wallmans, der er kendte for deres ekstravagante dinner parties i Cirkusbygningen i København.

Realityportalen har fået lov til at komme med og overvære hans audition, og inden han går på, fortæller Wallmanns casting director, Albin Ljungqvist, der også selv er sanger, om, hvad de leder efter i år.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘X Factor’-deltager: Jeg stillede op af en helt særlig grund

– Vi går ikke efter en specifik type. Vi har ikke et færdigt show endnu, og derfor leder vi i den grad også efter en fed personlighed, vi for eksempel kan bygge et show piece op omkring.

Albin og holdet afholder auditions i både København, Stockholm og Norge, og ud af ca. 1000 ansøgninger, inviteres omkring 150 til audition. Af de 150 skal de kun bruge enkelte sangere, så det kan være rigtig svært at nå gennem nåleøjet.

LÆS OGSÅ: Afsløring ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘X Factor’

– Vi beder dem om at forberede to sange. Og vi råder dem altid til ikke at vælge musicalnumre, for så går de for meget ind i en rolle, og vi vil netop gerne se deres personligheder.

Sigmunds audition

Sigmund havde forberedt sangene ‘Shallow’ af Lady Gaga og ‘Feeling Good’ af Michael Buble. Han lagde ud med ‘Shallow’ og blev derefter bedt om at synge ‘Feeling Good’ også.

Efter hans audition mødte Realityportalen ham til en snak om, hvordan det var gået.

– Jeg synes, det gik godt. De virkede meget imponerede, men man ved jo aldrig, hvor gode de andre er. Jeg synes, de to sange var nemme at vælge – det var også ‘Feeling Good’, jeg sang i X Factor.

LÆS OGSÅ: Sigmund taler ud om shitstorm: Det har jeg lært

Om Sigmund bliver en af dem, der bliver kaldt til den næste audition, får han svar på om to til tre dage. Men om han bliver en af de få, der ender med at få jobbet, ved han først om et par uger.

– Der er auditions igen omkring den 10. februar, fortæller Sigmund og fortsætter:

– Min drøm er at få det her job, så jeg kan spare op til at komme til USA, hvor jeg også gerne vil stille op til en masse auditions også. Men det er jo så dyrt at komme derover, og ‘a bitch aint got no money’, griner han.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Det her er lige mig

Sigmund blev anbefalet at stille op til audition på Wallmans af en veninde, der var overbevist om, at det var noget for ham:

– Det er jo lige mig! Det er også, hvad alle har sagt, forklarer Sigmund.

Og får han jobbet, er han da heller ikke den første tidligere X Factor-deltager, der har været en del af staben på Wallmans – Mohamed Ali og Jean Michel, der også begge har været med i X Factor, har også været en del af sangtruppen på Wallmans.

– Jeg har talt med dem begge om det, og Jean Michel kom hen til mig efter min audition og sagde, at jeg nailede den, smiler Sigmund og fortsætter:

– Jeg tror, jeg får det. Det er den fornemmelse, jeg har. Men jeg vil heller ikke jinxe det. Jeg vil det bare SÅ gerne.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen raser: Kæresten utro med Sigmund

Nedenfor kan du få en bid af Sigmunds audition:

‘Feeling Good’:

‘Shallow’:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde

LÆS OGSÅ: Silas og Jakob: Sådan føles det at skrive danmarkshistorie

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.