Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Discovery Networks)

SE KLIPPET: Amanda og Ditte taler ud

De to veninder mødes for at tale ud oven på Dittes bummert. Amanda har svært ved at stole på Ditte, for hun føler, at veninden har et godt øje til hendes kæreste Nicklaes.

I Dplay-programserien ‘Efter Ex‘ følges ‘Ex on the Beach’-stjernerne i deres dagligdag i det grå Danmark, efter de er vendt hjem fra deres livs oplevelse i Brasilien. Selvom vejret er kedeligt, er der dog ingen tegn på, at realitystjernerne har ladet vildskaben og intrigerne blive i luksusvillaen.

Senest kom det frem, at Amanda havde lagt Ditte på is, fordi Ditte eftersigende skulle have stønnet Amandas kæreste Nicklaes’ navn, mens hun havde sex med en fyr. I ugens afsnit af ‘Efter Ex’ mødes Amanda og Ditte langt om længe ansigt til ansigt for at komme til bunds i trekantsdramaet, som har kastet en mørk skygge over venskabet det sidste stykke tid.

– Jeg har brug for at sige til amanda, hvordan jeg har set situationen, og hvordan jeg føler. Jeg synes, at Amanda har overreageret lidt. Jeg havde håbet, at hun ville grine lidt af det, ligesom jeg gjorde. Jeg føler, at hun gerne vil have, jeg ser det fra hendes side, men jeg mangler også, at hun ser det fra min side af, lyder det fra Ditte, som har set frem til at mødes med Amanda og forhåbentlig forsones.

LÆS OGSÅ: Mark giver Justina en kærlighedserklæring – men kysser en anden bagefter

Da de to realityveninder mødes, fortæller Ditte til Amanda, at hun er ked af, at deres venskab ikke længere er, som det var i starten.

– Som jeg kunne forstå på dig, så syntes du, jeg var en dårlig veninde, fordi jeg havde nævnt Nicklas’ navn, idet jeg var sammen med en anden fyr. Du synes, jeg kigger for meget på ham, når jeg er i selskab med ham, og du stoler ikke på mig, når jeg er sammen med nicklas, siger Ditte til Amanda, da de mødes.

LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt

En veninde skal ikke have lyst til ens fyr

Amanda har svært ved at lægge konflikten bag sig og mener ikke, at hun har overreageret.

– Jeg har reageret, som jeg nu ville reagere, og jeg har ikke syntes, at det var okay. Jeg er skuffet over Ditte og over, at hun ikke kan se det fra min side. Jeg føler, at ditte har været en dårlig veninde over for mig, for en veninde skal ikke have lyst til ens fyr, lyder meldingen fra den populære realitybabe, som ikke er bange for at fortælle Ditte, hvad hun føler.

– Jeg syntes ikke, det var sjovt at få den smasket i hovedet uden at være forberedt på, at det skulle være en sjov ting. Jeg ville bare gerne have, at du skulle tænke over det fra min side. Om du ville synes, det var okay, hvis du havde en veninde, som gjorde dét med din kæreste. Synes du ikke, det er forkert?, spørger Amanda Ditte.

Se afsnittet af ‘Efter Ex‘ og få svar på, om de to ‘Ex on the Beach’-veninder forsones eller må opgive at nå ind til hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte: Vi måtte udtænke en nødplan

Se klippet herunder, hvor Ditte og Amanda taler ud

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac afslører kønnet: Fik det som ønsket

LÆS OGSÅ: Amalie om graviditeten: Jeg har haft det forfærdeligt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.