Nyeste artikler
Se alle
Tina har arrangeret en dag for fruerne, som står i hestenes tegn. (Foto: TV 3/Viaplay)

SE KLIPPET: Modige Tina Lund tvinger Amalie og Janni sammen

Det er udfordrende at løse en opgave, når man ikke rigtig er på talefod med hinanden.

Tina Lund er både modig og taktisk klog, når det gælder om at få Janni Ree og Amalie Szigethy til at blive gode veninder igen. Forholdet mellem de to har nemlig været ret køligt siden et skænderi i Frankrig – hvor de to ‘Forsidefruer’ har to vidt forskellige opfattelse af, hvad der skete.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet

Tina Lund, der for tiden bor i Dubai, har arrangeret en aktivitetsdag for fruerne, og her skal Janni og Amalie en tur i stalden og samarbejde om at sadle hesten Django op, så de kan komme ud og ride en tur i skoven.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

– Jeg tror, hun gør det bevidst, for det er jo sådan noget, hvor vi skal samarbejde. Det er lidt akavet, vi står der og ikke har talt sammen længe, og så skal vi samarbejde om noget, vi slet ikke kan finde ud af. Det er også op ad bakke, siger Janni om situationen.

Se Tina fortælle om sin idé herunder. I morgen kan du se, hvordan det hele går, når der vises ‘Forsidefruer’ klokken 20.00 på TV3 og på Viaplay. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.