Nyeste artikler
Se alle
Jackies babyshower. (Foto: TV 3/Viaplay)

SE KLIPPET: Så akavet var Janni og Amalies første møde efter skænderiet

'Forsidefruerne' kæmper, men det kan være svært at tvinge god stemning frem.

Sommerferien er gået, og det er noget tiden siden, at Amalie Szigethy og Janni Ree havde deres altafgørende skænderi i Frankrig. Det betyder dog ikke, at skænderiet er glemt.

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ skal Jackie forkæles med et babyshower, og for de to ‘Forsidefruer’-babes er der derfor ingen vej udenom: De bliver nødt til at se hinanden i øjnene igen.

LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler

På dagen hænger anspændtheden tykt i luften, og den kan selv den smukkeste blomster-selfie-væg og masser af champagne ikke fjerne. Alle fem fruer er nervøse for, hvordan det mon skal gå, og nerverne gør da også, at Janni og Amalie kommer lidt skidt fra start.

– Ja så får hun jo trådt mig over tæerne, og hun siger undskyld. Og jeg tænker, at der er et eller andet symbolsk her. Altså at hun træder folk over tæerne. Det var lidt uheldigt, siger Janni om mødet.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt 

Herunder kan du se mødet mellem Amalie og Janni. I aften vises hele afsnittet på TV 3 og på Viaplay, når der er sæsonpremiere klokken 20.00.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.