Nyeste artikler
Se alle
(Foto: All Over)

SE BILLEDET: Kylie Jenner viser sit store ar

Reality-stjernen fik som barn et stort ar, som hun nu viser frem.

Vi har alle vores skavanker gennem livet – dette gælder også for realitystjernerne. Den amerikanske kendis og model Kylie Jenner, afslører nu, at hun heller ikke er kommet gennem livet uden skrammer.

På Instagram har hun i går lagt et billede op af hendes store hvide buede ar på venstre ben. Hertil har hun skrevet teksten: ‘Jeg elsker mit ar’. Billedet har allerede fået 750.000 likes og masser af kommentarer fra fans.

Ifølge avisen ‘The Mirror‘ fik Kylie arret, da hun var fem år gammel, og hun og søsteren Kendall Jenner legede gemmeleg. Kylie gemte sig så godt bag en høj port, at Kendall ikke kunne finde hende.

– Efter et stykke tid da min søster ikke fandt mig, var jeg nødt til at kravle op på denne her spidse pæl, som stak ud fra porten. Jeg faldt og pælen gik ind i mit ben. Jeg prøvede at trække mig væk for at få pælen ud, men den borede sig bare gennem mit ben, fortalte Kylie Jenner tidligere i et interview med Celebuzz omkring ulykken.

Se billedet af Kylie Jenners ar nedenfor:

I love my scar

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den

Se galleriet af Kylie øverst.

LÆS OGSÅ: WOW! Se Kylie Jenners vilde hårforvandling

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner smider tøjet på Instagram

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.