Nyeste artikler
Se alle

SE VIDEOEN: Numse-Rasmus holder nytårstale

Realitydeltageren sætter ord på 2018 og 2019.

2018 er ved at være slut, og det er tid til at se tilbage på året, der er gået, og frem mod det kommende år. For Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus fra ‘Singleliv’ – har det været et travlt år med et stort Afrika-projekt, der efter en lang og hård kamp kom i mål.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus langer ud efter Linse: Det er plagiat!

Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, kunne man følge en meget ærlig Rasmus, der fortalte åbent om sin store sexlyst. Det resulterede blandt andet i fortællingen om, at han har dyrket sex med en kage.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus mistede lysten til at leve: Nu vil han lave tv med Valdemar

LÆS OGSÅ: Ung mor til tre afslører familieforøgelse

Realitystjernen skruer dog ikke ned for tempoet i det kommende år, og han har allerede gang i et helt nyt projekt, som han vil fortælle meget mere om i 2019. Det fortæller han i årets nytårstale, som han holder for Realityportalen.

Her åbner han også op for de drømme og håb om kærlighed og et arbejde, som han håber, at 2019 vil byde på for ham, mens han også kommer med et godt råd til alle danskerne.

Det kan du høre meget mere om i videoen over artiklen, hvor du kan høre hans nytårstale.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: CHOK: Populært realitypar skal skilles

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.