Nyeste artikler
Se alle
Sidsel Borg (Foto: Janus Nielsen)

Sidsel afslører: Derfor er jeg ikke kæreste med Jeppe

Jeppe kunne ikke være tro mod Sidsel i mere end to dage, og det ville hun ikke acceptere.

Da sidste afsnit af ‘Ex on the Beach’ var rullet over skærmen i tirsdags, fortalte Jeppe til Realityportalen, at afstanden var kommet imellem ham og Sidsel, så den spirende flirt fra villaen var stoppet kort efter programmet. Men det viser sig, at afstanden måske har spillet ind, men ifølge Sidsel er der en helt anden og meget mere væsentlig grund til, at hende og Jeppe stoppede med at ses.

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene

– Det sluttede, fordi ham og Jill kneppede to dage efter, Jeppe og jeg kom hjem fra Ex. Men ingen af dem siger noget, og jeg finder først ud af det to uger senere, da jeg er i Kolding for at besøge Jeppe, afslører Sidsel og uddyber:

– Vi var jo kommet hjem til Danmark og havde planlagt at ses to uger efter. Vi havde ikke aftalt, at vi officielt havde noget sammen, men jeg følte lidt, at vi stadig var sammen. Og vi skrev sammen hver dag, som om vi var sammen. Jeg tager så til Kolding og glæder mig helt vildt til at se Jeppe igen, kommer hjem til ham, og fyren har intet forberedt, ikke en gang ryddet op på sit værelse altså. Ved et tilfælde spørger jeg ham så, om han har været sammen med andre, for det har jeg ikke. Han siger bare ja, så spørger jeg, om det er Jill? Og og så siger han også bare ja.

LÆS OGSÅ: Tessie efter sex med Daniel: Det var skuffende

Jeppe: Sidsel var selv sammen med Casper

Ifølge Sidsel har de to været sammen kort efter hjemkomsten, og til trods for, at hun har skrevet med dem begge dagligt, har ingen af dem sagt noget til hende, derfor følte hun sig i den grad ført bag lyset og skyndte sig hjem fra Kolding dagen efter. Men Jeppe mener ikke, at Sidsels egen sti er så ren, som hun giver udtryk for.

– Jeg sov med Jill samme aften, som Sidsel sov med Casper fra denne sæson. Så ja, det var også en af grundene til, at vi ikke er sammen, fortæller Jeppe.

LÆS OGSÅ: Jamie raser: ‘Ex on the Beach’ er et skodprogram

Men tidsregningen er ifølge Sidsel ikke helt rigtig.

– Jeg sov med Casper om fredagen (dagen efter Jill og Jeppe skulle have været sammen, red.), og vi kyssede kun. Og vi havde det begge så dårligt dagen efter, at vi skrev det til Jeppe. Så der havde han rigelig mulighed for at fortælle, hvad han have lavet, men det gjorde han ikke, fastslår Sidsel.

Sidsel, Jill og Jeppe har fået snakket det hele igennem og er okay nu, men flirten mellem Sidsel og Jeppe fik altså dødsstødet, og nu bor Sidsel i Beijing, hvor hun læser i et halvt år, så hendes kontakt med de øvrige deltagere fra ‘Ex on the Beach’ er begrænset.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie afslører: Derfor røg vi ud af ‘Ex on the Beach’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.