Nyeste artikler
Se alle
Deltagerne i 'Den store bagedyst 2019' er Frederikke, 23, Louise, 37, Fillip, 30, Rikke; 30, Henrik, 32, Victoria, 28, Mia, 18, Beate, 26, Rasmus, 37 og Pia på 59 år. (Foto: Carsten Mol/DR)

Sidste mand forlader ‘Bagedysten’

Fillip røg i aftes ud af 'Den store bagedyst' som den sidste af de mandlige deltagere. Men snart er han tilbage på DR igen.
Fillip er den tredje mand, der må forlade ‘Bagedysten’. Dermed er der nu kun kvinder tilbage i konkurrencen (Foto: DR)

Fjerde program af ‘Den store bagedyst 2019’ blev endestationen for 30-årige Fillip, der som den sidste mand i aftes måtte forlade kagekonkurrencen.

For mens de tre mandlige deltagere – den dansende tjener Henrik, den farverige Nik & Jay-fan Rasmus og nu den kristne pædagog Fillip – er faldet på stribe, så står de resterende syv kvindelige deltagere stærkt tilbage.

– Du kan ikke være bekendt at lade os være alene med de høns her, sagde dommer Markus med et glimt i øjet umiddelbart efter, at hans og meddommer Katrines dom over Fillip var blevet afsagt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Citybois-stjerne tiltalt for børneporno

Det mener Fillip dog nu nok, at han kan.

– Ja, så er der kun piger tilbage, men de der piger er jo også bare sindssyg gode, lyder det til Realityportalen.

Jeg ville være den sidste mand

Fillip var synligvis heller ikke overrasket, da han blev sendt ud af ‘Den store bagedyst’. Men faktisk lød hans indledende mål også kun på at slå alle mændene.

I fjerde program var en af udfordringerne at duellere mod bagelandsholdet (Foto: DR)

– Jeg havde nogle få delmål, inden jeg meldte mig til: Jeg ville ikke være den første, der røg. Og så ville jeg også gerne være den sidste mand, der var tilbage. Det fik jeg jo så opfyldt begge to. Og så havde jeg faktisk også, at jeg ville til brød-programmet, det kom jeg så også, forklarer Fillip, der derfor forlod programmet med hovedet højt hævet.

LÆS OGSÅ: Mere druk end kærlighed: Realitypar er gået fra hinanden

Fillip kom da også ind til kagekonkurrencen uden mere end to ugers bageerfaring. Han meldte sig til for at prøve sit held efter en virkelig vellykket nytårskage. Og desværre fik han ikke øvet sig nok på sine brød, som var aftenens store tema. Så her sluttede bageeventyret for Fillip.

Optager mere tv

Men selvom Fillip røg forholdsvist hurtigt ud af ‘Den store bagedyst’, så kommer han ikke til at savne kameraerne. Han er nemlig allerede igang med at optage et nyt tv-program. Det bekræfter han overfor Realityportalen.

– Men jeg må desværre ikke sige mere om det. Vi må vente at se, hvad det er for noget. Men det er på DR, røber Fillip dog alligevel.

LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.