Nyeste artikler
Se alle
Sif og Mathias til finalen i 'Nybyggerne' (Foto: Henrik R. Petersen)

Sif og Mathias efter ‘Nybygger’-nederlag: Det er sørgeligt, men…

Sif og Mathias vandt ikke huset, og efter programmet var de fyldt med blandede følelser.

I går aftes blev spændingen endelig udløst, da Ida og Mads vandt ‘Nybyggerne’ og deres helt eget hus i Dronningborg ved Randers. Det betød at Lourdes og Nicolai og Sif og Mathias tabte deres hus og drømmen om en fremtid i Randers med den økonomiske frihed, et præmie-hus nu en gang giver. Der var dog ingen sure miner fra “taberne” i programmet.

LÆS OGSÅ: Ida og Mads afslører forretningshemmelighed efter ‘Nybygger’-sejr

– Jeg er meget meget lettet. vi vidste, at sejren ville gå til en ud af tre, så det har ligesom været gamet hele vejen. Og vi har været rigtig gode venner hele vejen igennem, så vi har snakket meget om det her med, at vi har været så heldige, at vi kunne unde hinanden at vinde alle sammen, og det er meget lettende at mærke den følelse, at vi kan unde Ida og Mads at vinde det her hus, fastslog Sif kort tid efter finalen, da vi mødte parret i rødt hus, og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Efter finalen i ‘Nybyggerne’: Lourdes dropper jobbet

– Men et er meget sørgeligt, at alt det her ikke er vores. Nu kan man virkelig mærke, at det har været et fjernsynsprogram. Det har jo føltes som om, det var vores hus i 7 uger, så det er sørgeligt, men det er også en ekstremt lettende følelse, at vinderen er fundet, og det er Ida og Mads, og de fortjener det så meget.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

Men hvad skal der så ske for parret nu, hvor det ikke blev til et liv i rød stue på ‘Nybygger’-vejen?

– Jeg tror, vi skal ud og købe et hus og bygge det op fra bunden, lød det fra Sif, mens Mathias ikke var helt så hurtig på aftrækkeren og ivrig efter at komme tilbage til sin malerrulle.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

-Ahhh, måske vi liiiige skal…., trak han på det med et kærligt smil og et stort grin til sin partner.

Der er da også lige en enkelt ting, parret skal have afklaret først, når nu destinationen ikke blev Randers. De er nemlig ikke helt afklarede med, om fremtiden skal ligge på Sjælland eller i Jylland,

– Svigermor siger Jylland, og min mor siger Sjælland, så nu må vi se, lød det fra Sif.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ‘Nybyggerne’

– Det kommer an på, hvor der er et håndværkertilbud, supplerede Mathias.

De er ikke i tvivl om, at de vil savne både huset og fællesskabet på ‘Nybygger’-vejen, og fra huset er det mest badekarret og køkkenalrummet, de vil savne, når turen går tilbage til lejligheden på Vesterbro.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.