Nyeste artikler
Se alle

Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle

'X Factor'-deltageren ser sig selv som en kæmpe diva, og han havde særligt to store udfordringer under 'Divaer i junglen'-optagelser.

TV3 bekræftede tilbage i marts, at vi seerne godt kunne begynde at glæde sig til en fjerde sæson af ‘Divaer i junglen’. Programmet har nemlig premiere mandag den 1. april klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

Her kan vi glæde os til at opleve Frederik Fetterlein, ‘X Factor’-deltageren Sigmund Trondheim, paradisoen Boris Lausen, Nikita Klæstrup, Mariyah Samia fra ‘Besat af Bad Boys’, Nathalie Loglo fra ‘Love Island’, Philip May fra ‘Paradise Hotel’, Julie Lieberkind fra ‘Paradise Hotel’, Nynne Larsen fra ‘Dagens mand’, og Chanel Misic fra ‘Roomies’, der alle er med i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: VILDT TVIST: Sådan bliver ny ‘Divaer i junglen’-sæson

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

I går var der snigpremiere på den nye sæson, og der er bestemt meget at se frem til, når programmet ruller over skærmen på mandag. Der er heller ingen tvivl om, at alle de ti medvirkende alle er nogle divaer, men i følge Sigmund er han selv den største af dem alle:

– Jeg synes, at jeg selv er den største diva. Jeg er god til ikke at disse andre, men samtidig være selvsikker og stolt over den, jeg er. Så jeg er en diva uden at kritisere andre, og det er meget mere en ægte diva, synes jeg, i forhold til hvis man bare tror, man er den bedste og samtidig kritiserer alle andre. Jeg skiller mig ud, er målrettet og ligeglad med, hvad andre tænker og siger om mig. Det kan godt være rigtig intimiderende overfor andre, men jeg er ligeglad. Jeg er virkelig en diva, fordi jeg skiller mig ud og drømmer stort, forklarer Sigmund og fortæller, hvordan han har sagt ja til at medvirke i TV3-programmet.

LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det ser du ikke på tv

– Jeg er med i det her program, fordi jeg elsker det, og fordi jeg synes, det er fantastisk, at de fokuserer på comedy og humor. Det er jo lige mig. Jeg elsker at få folk til at grine. Jeg synes dog, at der i den seneste sæson var lidt for meget drama og too much bitchyness, så jeg synes ikke, at den var så god. I den her fjerde sæson kommer der også drama, men der er også meget mere end det. I sidste sæson var det det eneste, pigerne kunne, men i den her sæson kan vi så meget mere. Vi har masser af intern humor, og vi griner med og af hinanden. Vi er personligheder, der har virkelig gode karakterer, og vi kan andet end at kritisere hinandens tøjstil. Vi er dybere mennesker og kan mere end det. Vi har det også allesammen mega godt sammen idag. De andre skal også allesammen være med i min musikvideo til ‘Divaer i junglen’-sangen, ‘Spotlightet venter’, som spilles til sidst i programmet, som jeg skal udgive. Vi har en fest, og vi hygger, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews

Det værste ved junglen

Det er vist ingen hemmelighed, at Sigmund normalt ikke er den største survivor-type. Derfor blev han bestemt også udfordret, da han skulle bo i en jungle i tre uger sammen med de ni andre divaer.

– Jeg synes faktisk, at det gik overraskende godt med at bo i junglen. Der var nogle gange, hvor jeg var ved at få et mentalt breakdown, og det kommer man også til at se i programmet. Men generelt var jeg virkelig tuff og hård, og når nogle af de andre piger brokede sig, så var jeg bare sådan: “Jeg skal ikke græde på tv”. Og som Philip sagde, så klarede jeg det faktisk som en mand. Så jeg synes, jeg klarede det flot. Det hårdeste ved deltagelsen var helt klart at spise ulækre ting. Plus det her med bakterier, det er jeg slet ikke god til. Så frygten for ulækre ting og bakterier var mine største udfordringer, helt klart, forklarer han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

– Det har været så fedt at medvirke i ‘Divaer i junglen’, fordi det har været så crazy, sindssygt og grænseoverskridende at bo med så store personligheder og divaer i tre uger. Også det her med at det har været så fremmed for mig. Jeg har aldrig været med i sådan et vildt reality-program før, hvor jeg virkelig har kunnet vise min personlighed og blive anerkendt for at være en sjov og sprudlende karakter. Der er aldrig noget, der er for meget. Der er plads til at være crazy og skør, og det er bare fedt.

Se hele interviewet med Sigmund øverst, hvor han blandt andet også fortæller om, hvilke projekter han har gang i, og hvorvidt han synes, det har været sjovest at medvirke i ‘X Factor’ eller ‘Divaer i junglen’.

Se ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

Herunder kan du få et smugkig på den kommende sæson:

LÆS OGSÅ: Efter vildt brud: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden igen

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.