Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Sigmund i vild forvandling: Jeg har lyst til at smile hele tiden!

Sigmund kan slet ikke få armene ned over hans nye behandling, der har givet ham mere selvtillid.

Det er svært at forestille sig, at den farverige, flamboyante og altid glade Sigmund Trondheim, som vi kender fra ‘X Factor’ og ‘Divaer i junglen’, i mange år har gået og tonet ned for sit smil. Men efter en behandling, der må siges at være livsændrende for den unge realitystjerne og sanger, kan han nu ikke lade være med at smile over hele femøren.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen raser: Kæresten utro med Sigmund

Sidste år tilbød Plus1 Tandlægeklinik nemlig at give Sigmund en invisalign-behandling, hvor der først tages aftryk af ens tænder, og derefter laves der en computermodel af tænderne. Ud fra modellen fremstilles en særlig bøjle, som rykker tænderne på plads lidt efter lidt. Sigmund har fået sponsoreret behandlingen, som han begyndte på i juni sidste år. Og nu har han endelig afsluttet forløbet.

–  Jeg er SÅ glad for det, og det føles fantastisk. Jeg har haft helt dårlig selvværd over mine skæve tænder, så jeg er SÅ glad for, at jeg for første gang i mit liv har lyst til at smile og grine, uden at tænke over, at folk ser mine grimme, svæve tænder, fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sigmund taler ud om shitstorm: Det har jeg lært

Sigmund uddyber, at han altid har prøvet at smile uden tænder og kun med læberne, men det er slut nu – og det skal han ud og markere i weekenden.

– Jeg skal ud og feste hele weekenden og gå amok og endelig fejre, at alt ved mig nu er perfekt, griner Sigmund.

I videoen herunder kan man se Sigmund i ‘Plastikkongerne’, hvor kommer i problemer, mens han får bleget sit nye smil. Artiklen fortsætter under videoen.

Smerter i begyndelsen

Som man kan se på billederne nederst i artiklen, står Sigmunds tænder nu snorlige efter den 7-8 måneder lange behandling. Det har krævet tålmodighed, og han har måttet bide tænderne sammen for smerterne.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sigmund frygter helvedet: Jeg skammer mig over min seksualitet

– Det gjorde ondt, og det gjorde især ondt i starten. Jeg fik også ret mange blærer og havde ondt i dem. Jeg havde svært ved at spise i starten, men efter højest en måned havde jeg vænnet mig til det, siger Sigmund og afslutter:

– Det har været heeele ventetiden værd, for jeg er så glad for resultatet!

LÆS OGSÅ: Sigmund klar med ny sang med vigtigt budskab: Det er sørgeligt, at det er kommet så langt ud

Se den vilde og flotte forvandling herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Reklame for @plus1_tand Mine tænder er LIGEEE!! 😭❤️💚💙💜🧡💛 Hele mit liv har jeg haft dårlig selværd over mine skæve tænder og jeg har altid prøvet at smile uden tænder og kun med læberne, hvilket er ret så svært når du er virkelig glad eller griner!😂 Så da plus 1 tandlæge klinikken rækkede ud og tilbød mig at få rettet mine tænder med invisalign behandling sagde jeg “OMG YAAAZ” på stedet!💛 Jeg begyndte at gå med plastikbøjlerne i juni måned og i dag er jeg netop færdig med min behandling!😭 Jeg kunne ikke være mere ope at køre over resultatet! Det er faktisk meget rørende og motiverende for mig, for nu jeg har faktisk lyst til at smile med mine tænder hele tiden for første gang i mit liv❤️ Af hele mit hjerte tak til @plus1_tand Det har været det heeeeele værd!❤️🧡💛💚💙

Et opslag delt af Sigmund (@sigmundmusic) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.