Nyeste artikler
Se alle
Sigmund (Foto: Janus Nielsen)

Sigmund klar med ny sang med vigtigt budskab: Det er sørgeligt, at det er kommet så langt ud

Realitydeltageren har netop udgivet en ny sang med et vigtigt budskab.

Hvor mange likes har jeg fået på mit billede? For mange er det en vigtig ting, når man har delt noget på de sociale medier. Men hvorfor er det det, og er der overhovedet grund til at gå op i det?

Det spørger ‘X Factor’-deltageren Sigmund Trondheim, der for nylig også var aktuel i DR3-serien ‘Kommer Sigmund i helvede?’, i en ny sang og musikvideo, der netop er kommet på gaden.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sigmund frygter helvedet: Jeg skammer mig over min seksualitet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa hævnede sig på ekskæreste med nøgenbilleder

Sangen ‘Det perfekte liv’ er en del af et sketchkoncept, som Christel Knop og Denice Puggaard, der også er med i sangen, er i gang med. Det tager – ligesom sangen – udgangspunkt i det overdrevne perfekte liv, og hvad folk er i stand til at gøre for at vise, at de lever det perfekte liv.

– Jeg synes, at de sociale medier har taget alt for meget overhånd og bare det at se, hvordan mange børn og unge måler deres værd i likes og følgere, og det vil vi gerne sætte fokus på og formidle på en sjov måde. Selvom det er ret komisk, er det også bare megasørgeligt, at det er kommet så langt ud, siger Sigmund og fortsætter:

– Det er noget, jeg har talt meget om med min manager og veninde, Christel Knop, hvordan vi selv kan ‘get caught up’ i at sidde og tænke i tal og likes. Og hvorfor gør vi det? Like why are we measuring ourselves in these likes? Så Christel foreslog, at vi skulle lave en video som sætter fokus på problemet, som folk vil kunne relatere til.

SE BILLEDERNE: Dansk realitybabe har fundet kærligheden

Herunder kan du høre ‘Det perfekte liv’, som Sigmund skal optræde med til fredagens Reality Awards:

SE BILLEDET: Dansk realitypar er blevet forældre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.