Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Peter Hauerbach)

Signe Lindkvist og Anders Lund Madsen: Vi er amatører

Signe Lindkvist og Anders Lund Madsen er med i den nye 'Far til fire'-film.

Gennem en årrække har Signe Lindkvist og Anders Lund Madsen haft et fint parløb som værter i DR-børneprogrammerne ‘Oppe i Hovedet’ og ‘Far, Mor og Bjørn’. Og som noget nyt medvirker makkerparret nu i optagelserne til den nye spillefilm, ”Far til Fire og vikingerne”, der får premiere om et år.

– Det er meget rart, og de er søde alle sammen. Vi er jo trods alt kun amatører, når det gælder filmproduktion, sagde Anders Lund Madsen, 55, i sit flotte vikingekostume på Ravnsborg ved Faaborg på Fyn, hvor der blev holdt pressemøde på tredjedagen af filmoptagelserne.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang løfter sløret: Skal Troels og jeg have et fælles barn?

– Jeg synes, det er sjovt, og jeg kan godt lide, at der er folk rundt omkring os til at sminke og så videre, fortsatte han, mens 45-årige Signe Lindkvist studerede sin medspiller nøje.

– Anders behøver jo ikke bruge lang tid i sminken, for han ser i forvejen ud som en vildmand, mente hun.

De to spiller rollerne som vikingeværterne Rie og Rune, og Lille Per spilles af niårige Elton Rokahaim Møller, der er søn af sangeren Szhirley.

Den nye ‘Far til Fire’-film handler om, at familien er kommet i krise, og de tilmelder sig et ophold på et familieterapi-sted, hvor familien skal leve som vikinger.

Se flere billeder i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Linse og Didde tager vild beslutning: Jeg ved ikke, hvor det kommer fra

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.