Nyeste artikler
Se alle
Silas og Nicolai sammen til premiere på 'De frivillige' i august 2019 (Foto: Peter Hauerbach)

Silas Holst afslører pinlig hemmelighed

Det er en meget pinlig berørt Silas Holst, der afslører en ting, han altid gør.

Selvom man er en stor musicalstjerne, favorit til at vinde ‘Vild med dans’ og kendt af langt de fleste danskere, så betyder det altså ikke, at man ikke er økonomisk bevidst. Det afslører Silast Holst i aftenens afsnit af ‘Riising Late Night’, hvor han er gæst i studiet sammen med Mascha Vang. Silas har nemlig altid en plasikpose på sig, og det er sjældent, at den er tom.

LÆS OGSÅ: Nu svarer Oscar og Asta på kæresterygter

– Det er fordi, jeg samler pantflasker. Det er helt åndssvagt, men jeg kan ikke rigtig gå forbi en plastikflaske uden at samle den op i min plastikpose. Det startede fordi, min datter jo lærer i børnehaven, at man ikke må svine, og man skal samle skrald op, og det er jo godt. Så det startede egentlig med, at jeg tænkte, at jeg ville hoppe med på den leg og vise, at det er sådan, man gør det. Men så blev det en hobby, og så fandt jeg ud af, hvor mange penge, der egentlig er i at samle pantflasker.

Silas afslører, at man på en uge kan samle ind til halvdelen af ens indkøb i Netto, så det er slet ikke en dårlig forretning at samle flasker op. Det er dog muligt, at Silas skal forsøge at lægge vanen på hylden bare en gang imellem.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-hunk scorer stort TV2-job

– Det er så pinligt, der er faktisk nogle gange, hvor hvis jeg så har tjekket min jakke ind på en eller anden natklub, så har jeg også tjekket en pose pantflasker ind, lyder det fra Silas til stor morskab for gæsterne i studiet.

Se det sjove klip med Silas herunder, og se med i aften i ‘Riisings Late Night’ kl. 22.00 på Kanal 5.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Her er Kesslers nye realityprogram

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.