Nyeste artikler
Se alle
Jakob Fauerby & Silas Holst i en cha cha cha (Foto: Anthon Unger).

Silas og Jakob: Sådan føles det at skrive danmarkshistorie

De to herrer er det første mandelige par i 'Vild med dans'. Det tænker de dog ikke meget over - men én ting har dog været særligt besværligt.

I aftes blev der skrevet danmarkshistorie. Det var nemlig første gang, at to mænd dannede par i den danske udgave af ‘Vild med dans’, da Silas Holst og Jakob Fauerby kastede sig ud i en heftig cha cha cha – til stor ros fra dommerne.

Jakob og Silas tager dog historieskrivningen med en ophøjet ro.

– Vi har ikke selv tænkt over det, før I begyndte at sige det, men det er ret vildt egentligt. Et meget lille stykke danmarkshistorie vil jeg dog have lov at sige, griner Silas.

LÆS OGSÅ: LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’

Heller ikke Silas’ partner, nydanseren Jakob, føler, at det var noget ekstra særligt, at han i aftes dansede med en mand fremfor en kvinde.

– Det er først, når vi går ud af vores samarbejde, at vi får noget at vide. Når vi arbejder sammen, så er det jo bare dig, der prøver at få mig til at strække vristen, griner Jakob.

De to herrer har heller ikke følt, at de er blevet peget ud på grund af, de danser af en med samme køn, og det sætter de pris på.

– Jeg er stolt af, det ikke blev gjort til et større nummer, end det var, vi fik ikke stillet mærkværdige spørgsmål, og der var ikke nogen, der behandlede os anderledes. Det er faktisk det, jeg er mest glad for i dag, fortæller Silas.

LÆS OGSÅ: GALLERI: ‘Vild med dans’-stjernernes hemmelige fest

En udfordring var der dog..

Silas er som professionel danser vant til at danse med mænd, så derfor føles det ikke som noget “stort nummer” for ham at skulle træne og danse med en mand i ‘Vild med dans’. Én ting har dog været ekstra besværligt i forhold til at danse med en mand.

– Det har ikke været meget anderledes faktisk. Jeg er jo også vant til det, i den professionelle danseverden er det jo meget normalt at danse med en mand. Det eneste, der har været en udfordring, det er arme faktisk – det er ikke et problem, jeg plejer at have med en nydanser. Der kan kvinden altid bare tage hænderne i kjolen, hvis hun ikke ved, hvad hun skal lave med dem, og det kan man ikke rigtigt her. Så der har været sådant et andet fokus på arme, men det er oprigtigt den eneste forskel, jeg synes, der har været, forklarer Silas.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

Nu kan de to herrer så holde velfortjent fyraften, og den ved de godt, hvordan skal bruges.

– Nu trænger vi til en øl, griner Jakob, før han og Silas smuttede med de andre ‘Vild med dans’-stjerner og inviterede gæster i fredagsbaren.

LÆS OGSÅ: WOW: Fem tidligere vindere med i ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.