Nyeste artikler
Se alle
Simona (Foto: dr.dk)

Simona efter voldsom dokumentar: Sådan har folk reageret

Simona fortæller, at reaktionerne efter hendes dokumentar 'Simona overlever' har været vilde.

Hun blev landskendt, da hun medvirkede i ‘Prinsesser på blokken’, hvor hun for første gang på åben skærm fortalte, at hun var blevet seksuelt misbrugt som barn. Nu har 17-årige Simona fået sit eget program på DR3, ‘Simona overlever‘, hvor hun i detaljer åbner op omkring det helvede, hun gennemlevede, da hun i sin barndom blev seksuelt misbrugt af sin venindes far.

LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’-Simona taler ud om stofmisbrug

Simona har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at hun har valgt at åbne op på tv, fordi hun ønsker at hjælpe folk, der har oplevet de samme ting som hende. Hun vil også gerne vise, at man godt kan komme ud på den anden side, selvom man har oplevet traumatiserende ting, og rigtig meget tyder på, at Simona har ramt noget i folk.

– Reaktionerne efter programmet har været vilde og positve. Min indbakke på både Facebook og Instagram er eksploderet! Folk skriver så lange og søde beskeder om, at jeg er sej og stærk. Mange takker for et indblik i mit liv, fordi det har været spændende og lærerigt for dem at få et indblik i et andet menneske liv, fortæller Simona og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Irinas smertehelvede: Nu er der endelig svar fra lægen

– Mange deler også deres historie og tunge minder med mig, og spørger mig om råd til, hvad de skal gøre. Der kommer mindst 100 beskeder ind om dagen, så det er rigtig svært at svare alle, men jeg gør mit bedste.

Kæmp til det sidste!

Simona opfordrer folk til at holde hovedet højt, selvom livet gør ondt. Man skal kæmpe til det sidste, for det er muligt at komme igennem selv de sværeste tider. Det er Simona selv et bevis på.

– Bliv ved med at rejse dig op! Ligegyldigt, hvor hårdt du slår dig efter hvert fald! Kæmp til det sidste! Gør alt, hvad du kan for at nå dig selv i en svær tid. Kæmp til det sidste, selvom det føles ualmindeligt modbydeligt og hårdt at være i sig selv. Mind dig selv om, at du godt kan og at intet skal ødelægge dine drømme, siger Simona og fortsætter:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Linse med ny, ulovlig tatovering

– Det vigtigste er også at give sig selv lov til at falde om på gulvet i gråd. Selvom man er stærk, har selv den stærkeste brug for at blive tømt for tårer, så de lettere kan bære sig igennem en tung og lang kamp.

Du kan se de tre afsnit i dokumentaren ‘Simona overlever’ på DR3 om onsdagen klokken 22, og ellers kan du se dokumentaren HER.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Der må godt være babyer til Reality Awards

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nadia Shila har født

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.