Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Simone om ‘Ex on the Beach’: Jeg kan ikke se det

Den tidligere paradiso får lidt af et problem med at følge med i 'Ex on the Beach', hvor hun medvirker.

Når ‘Ex on the Beach’ løber over skærmen på Kanal 4, vil vi på et tidspunkt få et glædeligt gensyn med Simone Hvenegaard, som er kendt fra ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Mads om ‘Ex on the Beach’: Det overgår ‘Paradise Hotel’

Realitybaben tjekker nemlig ind i den villa, der danner rammer om programmet. Desværre får Simone lidt af en udfordring, for hun kan ikke selv se programmet.

– Jeg tager til Afrika på mandag, og det bliver lidt en udfordring, for jeg kan ikke selv se programmet. Det er kun i EU, at man kan streame DPLAY, så jeg må følge med på de sociale medier, og ellers må jeg høre det fra Philip: “SKAT, HAR DU?!”, griner hun.

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Simone fik først at vide, at hun skulle medvirke i ‘Ex on the Beach’ få sekunder, før hun skulle tjekke ind i villaen, hvor deltagerne boede under optagelserne.

– Jeg tror, at jeg skal være med i ‘Tropical dating’, og jeg rejser til Mauritius og skal til at tjekke ind. Men lige inden jeg tjekker ind, får jeg at vide, at jeg skal være med i ‘Ex on the Beach’. Og jeg tænker bare: Det er eddersprøjtemig løgn. Det skal jeg bare ikke, siger hun og fortsætter:

– Jeg tænkte Philip lige med det samme. Det er oplagt; Vi har begge to været med i noget, og alle ved, at vi har været kærester, og alle vil rigtig gerne følge det.

Det tyder dog ikke på, at vi får Philip May at se i ‘Ex on the Beach’, for han var nemlig ikke blandt deltagerne til premieren på det nye realityprogram.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Simone: Det er et vanvittigt program

Det lader til, at der er en hel del at se frem til, hvis man skal tro Simone, der jo går ind i programmet med en del erfaring fra ‘Paradise’.

– Det adskiller sig ikke særlig meget fra ‘Paradise’. Der er meget drama, der er meget jalousi, uvenskab, venskab, relationer og sex. Jeg vil sige, at man får en hel del at se i det her program, og måske er der endda skruet lidt op for det hele i ‘Ex on the Beach’, siger hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Dét skal min søn hedde

– Seerne skal følge med, hvis de er fanget af drama, jalousi og svigt. Jeg kan love dig for, at det er et vanvittigt program.

‘Ex on the Beach’ sendes hver mandag til torsdag på DPlay og Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso og kone svines til på nettet

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.