Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Simone tilbage på skærmen: Derfor har jeg sagt ja til at lave mere tv

Nu fortæller Simone, hvorfor hun besluttede sig for at lave mere tv.

Simone Hvenegaard har medvirket i ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’, men det er efterhånden længe siden, vi har set hende på skærmen.

Nu er hun dog aktuel i ‘Kollektivet’ på Viafree, og Simone forklarer nu, hvorfor hun har takket ja til at lave mere tv:

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

– Det passede ind i kalenderen, fordi jeg havde ferie fra studiet, og så tænkte jeg, at det kunne være fedt. Det var sgu lidt ensomt, når man var blevet single, at være hjemme alene i egen lejlighed i Slagelse, og jeg ville alligevel have været meget i København og nydt ferien der, hvis jeg ikke var med i ‘Kollektivet’, så det gav god mening at sige ja, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden

– Jeg havde ikke sagt ja, hvis det kom i karambolage med mit studie. Tv er for mig en hobby, så når jeg har tid i kalenderen, synes jeg, at det er fedt at lave. Jeg kan godt lide at opleve ting og lave tv, fortsætter hun og tilføjer, at sæson to af programmet bestemt er bedre end den første:

LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

– Jeg havde set første sæson af ’Kollektivet’, og den var ret tør, synes jeg, men det er denne her i hvert fald ikke. Den er meget bedre. Vi var et godt team, og vi lavede sjove ting hver dag. Det var super gode dage undervejs. Nogle gange var man dog lidt træt, fordi man hele tiden var på, men det er jo klart.

Se ‘Kollektivet’ på Viafree.

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

 

 

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.