Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

‘Singleliv’-deltager flytter i hus med mand og papegøje

Sebastian De Caprio har netop købt sig et 250 kvadratmeters stort hus - men han skal ikke bo der alene.

I sidste sæson af ‘Singleliv’ forsøgte Sebastian Di Caprio at finde kærligheden. Det lykkedes desværre ikke i programmet, og da kameraerne slukkede, måtte han fortsætte som single. Nu har han startet et nyt kapitel i sit liv.

– Jeg har netop købt et hus i Dræby på Fyn. Jeg trængte til at starte et nyt kapitel i mit liv med mit eget sted, så har fået min gode ven Mikael til at flytte med i huset, da det er 250 kvadratmeter, afslører Sebastian over for Realityportalen.dk og fortsætter:

– Vi glæder os super meget, og det er jo også lidt nemmere at invitere en date med hjem nu, når jeg har mit eget sted i stedet for et flytte-rod i en lille lejlighed.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-deltager truet: Han ville skyde mig på åben gade

Terrasse bliver til papegøje-bur

Sebastians hus er dog noget af et håndværkertilbud, så han skal selv i gang med at være handy-man til den helt store guldmedalje.

– Inden jeg blev dyretræner i Zoo, så var jeg tømrer, så jeg går bare stille og roligt og renoverer og sætter i stand. Huset er ikke helt ødelagt, men det trænger til en kærlig hånd, forklarer Sebastian og tilføjer:

– Jeg har også lige overtaget en meget speciel og særlig papegøje, så jeg har bygget hele terrassen om til et stort fuglebur. Og på sigt har jeg også planer om en pool i haven.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Martin jubler: Nu bliver jeg prøveløsladt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.