Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann/SBS)

Skal du være med? ‘De unge mødre’ søger nye deltagere

Kanal 4 søger deltagere til en ny sæson af 'De unge mødre'.

I mere end 14 år har de danske tv-seere fået lov til at følge med i livet hos en række modige unge kvinder og mænd, der har valgt at åbne dørene for et tv-hold og vist deres liv som forældre på godt og ondt i ‘De unge mødre’.

I øjeblikket løber den 28. sæson over skærmen, og hvis du sidder med en drøm om at være en del af ‘De unge mødre’, så er det nu, du skal slå til. De søger nemlig nye deltagere, bliver det oplyst i et castingopslag.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

– Kanal 4 søger unge, gravide kvinder eller unge kvinder med små børn til ny sæson af reportageserien ‘De Unge Mødre’, står der i castingopslaget, der fortsætter:

– Har du fået eller får du snart børn, og har du modet til lade seerne følge med i jeres liv, også når det bare er svært, så send en mail med billede af dig, navn, adresse, din og alder og mobilnummer til mailen: emma@pipelineproduction.dk. Mærk venligst mailen //Ung Mor//, står der.

Hvis du vil se, hvad du går ind til, kan du se alle ‘De unge mødre’-afsnit fra sæson fem og frem på Dplay.

SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-datter døbt på trods af kaos

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.