Nyeste artikler
Se alle
Ex on the Beach (Foto: Discovery Networks Danmark)

Skal du være med? Endnu en sæson ‘Ex on the Beach’ er på vej

Allerede inden premieren på sæson tre er der gode nyheder til alle 'Ex on the Beach'-fans. En sæson fire er nemlig også på vej.

Søndag den 1. september sparkes der gang i tredje sæson af ‘Ex on the Beach’, men allerede inden premieren på den sæson, kan du godt begynde at glæde dig til endnu mere af den populære Kanal 4-serie.

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’-stjerner i vildt drama!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mark springer ud som esportsstjerne sammen med ‘Ex’-Jeppe

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Discovery Networks Danmark bekræfter nemlig over for Realityportalen, at man allerede har besluttet sig for, at der kommer en fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’, som skal optages i løbet af efteråret.

Castingen til sæsonen er allerede i fuld gang, og derfor har du mulighed for at blive en del af den nye sæson, hvis du har lyst til at give den gas med en række andre festglade realitydeltagere – og mindst én af dine ekskærester.

Hvis du ikke vil medvirke, men bare gerne vil se det på skærmen, så kan du altså allerede se nye afsnit, når sæson tre sendes på Kanal 4 og Dplay fra den 1. september. Og så ved du allerede nu, at det altså ikke bliver den sidste sæson, du kan nyde fra sofaen.

LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’

 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.