Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Skal paradiso være med i ‘X Factor’?

En challenge på Mathias Hjorts Instagramprofil resulterede i, at ’Paradise’-fyren måtte tage til X Factor-casting.

I juni var der for alvor mulighed for at teste sangtalentet, da fire ’X Factor’-castings løb af stablen rundt om i landet. Den mulighed greb Mathias Hjort, der er kendt fra ’Paradise Hotel’ 2018 – eller rettere: han fik et ”lille” skub af sine følgere på sin Instagramprofil.

– Får dette opslag 10.000 likes, så tager jeg til casting/audition! I bestemmer!, lød det fra ham 14. juni, da ‘X Factor’ på TV 2 gæstede Odense.

LÆS OGSÅ: Mathias: Jeg glæder mig til livet efter ‘Paradise’

Med sine 89.4 tusind følgere kom Mathias op på 13.7 tusind likes, og han holdt, hvad han lovede, for i næste opslag, som er en video, står han foran et stort ’X Factor’-banner og siger:

– Her venner, så kan I se, at det her bliver ægte.

LÆS OGSÅ: Eksparadisoer udfordrer nye paradisoer: Det her er ødelæggelse!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nadialine fra ‘Mig og min mor’ synger karaoke i Tivoli.

LÆS OGSÅ: Fie dedikerer ny sang til sine eks’er: I ødelagde mig

I opslaget tagger han også Maria Meldgaard Mortensen og Bea Sarockaite, der deltog i sidste sæson af ’X Factor’, men måtte trække sig på grund af dødsfald i familien.

– Jeg går all in, lød beskeden til dem.

– Hepper på dig brormand, vis dem, hvad der er ægte, svarede Bea på hans opslag.

– HAHA JA TAK, skrev Maria efterfulgt af en smiley med stjerneøjne.

LÆS OGSÅ: Så lang tid gik der, før Mathias og Trine blev rigtige kærester

Mathias Hjort har udgivet to af sine egne sange, ’Sæt dig på mit ansigt’ og ’Albert Kom Tilbage’, men om det er en af dem dem, han optrådte med, vides ikke. Dog spurgte Geggo fra ’Familien fra Bryggen’, om han skulle synge ’Sæt dig på mit ansigt’ eller måske en sang fra Celine Dion.

– Vi starter med ’Sæt dig på mit ansigt’, så bliver jeg mere følsom, jo længere vi kommer, lød hans svar efterfulgt af en grinesmiley.

LÆS OGSÅ: Mr. Paradise er klar med single

Om Mathias gik videre fra den første casting til den velkendte audition hos dommertrioen, som man kender fra tv, ved vi ikke endnu. Noget tyder på, at vi må vente i spænding til næste år, den 13. sæson af talentkonkurrencen ruller over skærmen.

LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Ved ikke, om hun skal beholde barnet

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.