Nyeste artikler
Se alle
Kristian er i startcastet i tredje sæson af 'Ex on the Beach (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

Skuffet ‘EOTB’-Kristian efter Elisabeths valg: Det var øv!

Der er ingen tvivl om, at Kristian gerne ville have sovet med Elisabeth den første nat.

Kristian og Elisabeth fandt hurtigt melodien, da Elisabeth tjekkede ind i gårsdagens afsnit ‘Ex on the Beach’. De to havde meget tilfælles, idet de begge har amerikansk far og bor i udlandet, og Kristian var meget glad for at møde en ligesindet.

Der var derfor heller ingen tvivl om, at Kristian havde håbet på, at Elisabeth ville vælge ham til suiten, men hun endte med at beslutte sig for ekskæresten Jeppe i stedet. Kristian slår dog fast overfor Realityportalen.dk, at det bestemt ikke fik ham til at opgive håbet:

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Så vild var aftenens ‘EOTB’-fest

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

– Det var da lidt øv, at hun ikke valgte mig til suiten, da jeg gerne ville have været der med hende. Så jeg ville være blevet mega glad, hvis hun havde valgt mig, men omvendt kunne jeg godt forstå hendes beslutning. Det var hendes første dag, og selvom vi snakkede super godt, kunne jeg godt forstå, at hun gerne lige ville catche up med Jeppe, når det nu var ham, der var hendes eks. Jeg tænkte derfor bare, at jeg måtte bruge en mase tid på at lære hende bedre kende dagen efter, og så ville det forhåbentlig være mig, der blev valgt næste nat, fortæller Kristian, der indtil Elisabeths ankomst ellers havde været mest interesseret i Linemaria under programmet:

LÆS OGSÅ: Julie om ‘Ex on the Beach’-exit: Det var en lettelse

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

– Jeg tabte faktisk interessen for Linemaria stille og roligt, så da Elisabeth kom ind, var Linemaria slet ikke i tankerne længere. Elisabeth var meget mere min type som menneske. Hun har en god personlighed, og så er hun også virkelig smuk, så lige fra starten af var jeg langt mere interesseret i at lære Elisabeth bedre kende, end jeg nogensinde havde været med Linemaria. Generelt var det bare så fedt, at der kom en amerikaner ind ligesom mig, da jeg faktisk aldrig havde mødt en med samme baggrund, så jeg blev bestemt overraskede og virkelig glad, da hun kom ind, fortsætter han.

Se om det lykkes Kristian at få en nat med Elisabeth i suiten i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-babe håber på bolleven

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.