Nyeste artikler
Se alle
Travis Scott og Kylie Jenner er et par, der ikke har set sig tilbage lige siden, de mødte hinanden for første gang på musikfestivalen Coachella i april 2017. Her hookede de op, og lige efter tog Kylie med Travis rundt på turné. Efter kun et par uger sammen, blev deres knap 2-årige datter Stormi undfanget. I oktober måned gik parret dog fra hinanden for anden gang, og trods rygter om forsoning, så ser det altså ikke ud til, at parret har fundet melodien igen (Foto: Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)

Slut med Travis efter utroskabsrygter: Afsløret af Kylie på Instagram

Det slut med at følge rapperen på Instagram i en periode, efter Kylie Jenner fandt en række samtaler, han havde haft med andre kvinder.

Støvet har endnu ikke lagt sig efter den nyeste utroskabsskandale mellem Khloé Kardashian og Tristan Thompson, der resulterede i et brud mellem de to, før ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien igen skal forholde sig til kærester, der ikke har nok i én kvinde.

Denne gang er det Kylie Jenner og Travis Scott, der står midt i det hele. Rygter om splid mellem de to har i den seneste tid floreret i de amerikanske medier, og nu er det pludselig slut med at følge rapperen på Instagram. Han har nemlig lukket sin konto, og det er som en konsekvens af utroskabsrygterne. Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Ydmyget Khloé går til angreb efter utroskab: Hvorfor lyver du?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis

Kilder fortæller til mediet, at Kylie Jenner fandt en række private samtaler, som Travis havde skrevet med en række kvinder. Kilden fortæller, at beskederne ifølge Kylie var lidt for kærlige, og i hendes øjne var det et bevis på, at han har været hende utro. Han afviser dog alle anklager og siger, at beskeder ikke var andet end uskyldig flirt.

For at bevise over for realitystjernen, at han ikke har været hende utro – og heller ikke har tænkt sig at være det – har Travis dog alligevel valgt at lukke sin Instagram-profil helt ned for nu. Han vil dog åbne den igen, så snart det hele er faldet til ro mellem ham og Kylie.

Rapperen er i øjeblikket på turné, men ifølge TMZ arbejder han alligevel hårdt på at redde forholdet. På scenen har han flere gange udtrykt sin kærlighed Kylie, og privat tigger han om tilgivelse, mens han også flyver hjem til hende, så ofte som han har mulighed for.

I øjeblikket er Kylie og Travis, der sammen har datteren Stormi, stadig kærester, selv om realitystjernen var rasende, da hun fandt beskederne i sidste uge og siden har forsøgt at holde lidt afstand til rapperen. Tiden vil vise, om det ender med et brud eller fuld forsoning mellem de to.

LÆS OGSÅ: Mundkurv efter utroskab: Kardashian-afsløringer kan koste Jordyn Woods dyrt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.