Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Smaskforelsket ung mor flytter sammen med kæresten

Kærligheden blomstrer hos 'De unge mødre'-deltageren, der snart rykker under samme tag som kæresten.

Tilbage i juli fortalte en lykkelig Malene Bowman, at hun havde fundet kærligheden med 22-årige Mikal fra hjembyen Frederikshavn. Siden er det kun gået én vej for parret, der nu lægger planer om en fremtid under samme tag.

– Det går rigtig godt. Jeg er stadig smaskforelsket, og vi planlægger at flytte sammen. Vi vil gerne finde en 4-værelses, så pigerne kan få hver deres værelse – og gerne med en have til også, afslører den lykkelige ‘De unge mødre’-deltager over for Realityportalen.dk.

23-årige Malene og hendes ét år yngre kæreste ville tage det hele med ro, og derfor havde han også kun kort mødt døtrene, Milla og Melia på henholdsvis 4 og snart 2 år, som Malenes ven, da parret sprang ud som kærester. Det har dog siden ændret sig, og de har det alle godt med hinanden.

– Pigerne er rigtig glade for Mikal, og det samme er han for dem. Så det kunne overhovedet ikke være bedre, jubler hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Derfor går jeg fra børnenes far

Jagter det helt rigtige sted

Parret har endnu ikke en tidsramme for, hvornår flytningen skal finde sted. Det er nemlig vigtigere for Malene, at parret finder det helt rigtige sted, end at de bare kommer hurtigt under samme tag.

– Jeg tager ikke bare den første lejlighed, vi får tilbudt, da jeg gerne vil have, at det bliver noget ordentligt, som jeg kan se os i i mange år. Jeg ønsker ikke at skulle flytte rundt med pigerne hele tiden, så det er vigtigt for mig, at vi finder det helt rigtige sted, slår den unge mor fast.

Og parret ved i hvert fald, hvor det helt rigtige sted ligger.

– Vi bliver boende her i Frederikshavn. Det ønsker vi begge – både af hensyn til Mikals arbejde i Skagen og min skole her i Frederikshavn, og så vil jeg heller ikke hive pigerne ud af deres institutioner, siger Malene.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter sammen med sin søster

Ny uddannelse

Til januar sætter Malene sig igen på skolebænken i Frederikshavn. Her skal hun gennemføre 10. klasse på et turbohold, der tager et halvt år.

– Jeg har kun min 9. klasses afgangseksamen, så for at der åbner sig nogle flere muligheder for mig, føler jeg lidt, at det er nødvendigt at have 10. klasse med, siger Malene.

Og hvis alt går efter planen, så har ‘De unge mødre’-deltageren allerede styr på, hvad der skal ske bagefter.

– Når jeg er færdig med den, kunne jeg godt tænke mig at uddanne mig til pædagog med speciale inden for børn og unge, der har eller har haft det svært. Det er noget, som jeg interesserer mig for og ved, at jeg er god til, fortæller Malene, der kan trække på sine egne erfaringer.

– Jeg synes, det er spændende, da jeg selv har været igennem forskellige ting i min barndom og mine teenageår, der gør, at jeg kan relatere til nogle af de problematikker, som mange unge kæmper med. Så jeg vil gerne kunne gøre den forskel og prøve at hjælpe nogle andre, så godt som jeg nu kan, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter sammen med sin søster

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.